FHK skriver kontrakt med yderligere to U19-spillere

FHk er dermed oppe på fem nye kontrakter

Fredericia Håndbold har indgået kontrakter med U19-spillerne Jonas Raundahl og Nikolaj Juhl Petersen.

Tidligere har FHK lavet kontrakter med Jonas Kruse, Malte Pedersen og Lukas Karlskov, og nu er yderligere to føjet til, og det glæder direktør i Fredericia Håndboldklub, Thomas Renneberg-Larsen.

- Det er i tråd med den strategi vi har i FHK. Alle fem spillere træner allerede med Herreliga-holdet, og
det bliver spændende at følge drengenes udvikling i de kommende år. Vores og deres håb er, at de bliver en fast bestanddel af ligatruppen i fremtiden, siger han.

Jonas Raundahl, der er stregspiller, har spillet seks år i FHK, og er inde omkring U18-landsholdet. I opstarten til sæsonen fik han spilleminutter for ligamandskabet.

- Det er et skulderklap at få fra klubben, der virkelig viser, at de tror på os unge spillere. Det er gået hen og blevet min barndomsklub, så det betyder også meget for mig på det plan, siger Jonas Raundahl.

Nikolaj Juhl Petersen er en stor højre back, der ligesom Raundahl er med inde omkring U18-landsholdet. I de seneste to år har han spillet i FHK.

- Jeg synes, at der er et godt sammenhold i klubben, og det er fedt, at vi træner med ligaholdet en gang i ugen. Det handler om at forberede os til at blive seniorspillere, og der er det meget gavnligt for vores udvikling. Det viser meget om klubben, at de giver os den mulighed, siger Nikolaj Juhl Petersen.

Begge spillere har skrevet under på en kontrakt gældende frem til 30. juni 2023.

Generation 24