FHK styrker talentudviklingen på U15 og U17 piger

Mads Secher-Kiib bliver træner og talentansvarlig for U15 og U17-pigerne

Fredericia Håndboldklub intensiverer talentudviklingen på pigesiden og har ansat Mads Secher-Kiib som træner og talentansvarlig for U15 og U17-pigerne.

Mads Secher-Kiib har spillet en del sæsoner i ligaen for FHK, hvor han blandt modstandene var frygtet for sit underhåndsskud.

Nu skal han skabe fremtidens talenter i Fredericia Håndboldklub. Tidligere har Mads Secher-Kiib trænet andethold på herresenior siden, og ligeledes stået i spidsen for U16- og U18-drengene. I de seneste sæsoner har trænet Kolding HK’s førstehold, som i denne sæson spiller i 2. division.

Til næste sæson er Mads Secher-Kiib tilbage i FHK-regi, hvor han får en rolle som talentansvarlig for U15 og U17-pigerne.

- Jeg hjalp Nicolai Lyngaa sidste år med U12-pigerne. Min datter Andrea spiller stadig på holdet, og det er dem, der nu er blevet årgangen ældre. Det tiltaler mig at skulle være med til at udvikle fremtidens talenter, siger Mads Secher-Kiib.

Netop med sin lange fortid i Fredericia Håndbold glæder den kommende talentansvarlige for U15 og U17pigerne sig til at komme tilbage i en rolle i FHK.

- Da muligheden bød sig med FHK var jeg ikke sen til at sige ja. Det er en klub, som jeg har spillet for i mange år, og det er en klub, som betyder meget for mig, siger Mads Secher-Kiib, der ser frem til at fremme talentudviklingen på pigesiden:

- Jeg håber, at vi kan få skabt et talentmiljø, også på pigesiden, som på sigt kan være med til at udvikle førsteholdsspillere til seniorhold, forklarer han.
Øget fokus på stærkt talentmiljø

Med ansættelsen af Mads Secher-Kiib intensiverer Fredericia Håndboldklub talentarbejdet på pigesiden.

- Mads Secher-Kiib vil sammen med det øvrige trænerteam på U15 og U17 skabe et godt og stærkt træningsmiljø for fremtidens talenter. Der skal niveautrænes så den enkelte spiller hele tiden bliver udfordret på højeste niveau. Der vil komme øget fokus på den fysiske træning, samt tilknytning af målmandstræner og sundhedsstab, så vi kan tilbyde de bedste rammer og forudsætninger for vores spillere. Det er planen, at det skal udvikles videre ned til U11 og U13 i de kommende år, udtaler bestyrelsesmedlem i Fredericia Håndboldklub, Thomas Renneberg-Larsen, der glæder sig over at tiltrække en kapacitet som Mads Secher-Kiib:

- Mads er en rigtig kompetent træner. Det har vi selv tidligere oplevet, og i de seneste sæsoner har han prøvet sig selv af som træner Kolding HK’s førstehold og det har givet ham en endnu bedre ballast. Samtidig er det glædeligt, at Mads har spillet et hav af førsteholdskampe for FHK, og derfor har klubben inde under huden, siger Thomas Renneberg-Larsen.

Generation 24