FIF har pigetrænere klar

Der er mange gengangere blandt de udvalgte

FIF fortæller følgende:

Bestyrelsen og ungdomsudvalget i FIF Håndbold er nu klar til at præsentere de trænere, der i sæsonen 2020/2021 skal fortsætte udviklingen af klubbens pigeafdeling.  

Bestyrelsesformand Allan Molz siger følgende om trænersammensætningen på pigesiden: 

- Det er en stor fornøjelse, her i denne lidt specielle tid, at FIF håndbold nu kan offentliggøre de fulde trænerteams på pigesiden. Det er dejligt, at så mange af vore trænere har valgt at fortsætte deres enorme arbejde, og at der så er trænere der vælger at komme tilbage til FIF efter nogen tid i andre klubber siger en hel del om den helt specielle atmosfære, der er blandt trænerne i klubben. Jeg ser frem til endnu en super sæson på hele pigesiden i FIF.


U9

Vores U9 mixhold er så heldige, at Linda Baggers Willemoes, Jepser Larsen, Nicolaj Clausen og Tina Ammitzbøll Egefjord har sagt ja til at træne vores yngste ungdomsårgang. 


U11 

Vores U11 piger er så heldige at hele fem engagerede trænere har sagt ja til at bidrage på årgangen. Det drejer sig om Jakob Kaule, Thomas Ravn, Astrid Aspelund, Rebekka Læssøe Markers og Jens Hjorthøj. Vi glæder os meget over at have fem dygtige trænere på årgangen og er sikker på de vil gøre et fantastisk stykke arbejde sammen med pigerne. 


U13

Her fortsætter vi med et efterhånden velkendt setup idet Thomas Ladegaard  og Malene Hrenczuk har sagt ‘ja’ til endnu en sæson. De får selskab af Rasmus Reuther og Sevdan Sabedin der i år har trænet vores dygtige U11 piger. 


U15

Hos U15 piger får vi et velkendt ansigt tilbage i form af Jasmin Krak der sammen med Siri Yde og Andreas Zederkof skal træne vores dygtige piger. Derudover vil Andreas Mortensen også hjælpe til omkring årgangen.


U17

Maybrit Nielsen bliver cheftræner for vores kommende U17 piger, og med sig har hun meget af det team, der har fulgt hende de sidste to sæsoner. Linda Baggers Willemoes og Stina Aspelund følger således med op fra U15, mens vi skal sige “velkommen tilbage” til Monica Noppenau Buhl der tidligere har været ungdomstræner i klubben. 

 

U19

Hos U19 piger bliver taktstokken overtaget af Martin Grønmann, der bliver akkompagneret af en række kendte ansigter i FIF. Alan Hrenczuk og Rasmus Münster Schrøder fortsætter på årgangen, som de også har været på den forgangne sæson, mens Lars Lund følger med op fra U17. 

Der mangler endnu nogle ekstra trænerkapaciteter i enkelte årgange, samt nogle holdledere. Det forventer vi at have endeligt på plads ganske hurtigt.

Generation 24