FIF klar med setup for U17 og U19

Der er både velkendte og nye ansigter på trænersiden

FIF fortæller følgende:

FIF er en af landets mest succesrige håndboldklubber gennem tiderne, med en lang tradition for medaljer, talentudvikling og ikke mindst gode oplevelser for såvel børn som voksne. Den tradition vil vi gerne fortsætte og vil derfor forsøge at tage vores talentudvikling til det næste skridt for vores ældste ungdomsspillere gennem en klarere struktur i træningen og ved at optimere rammerne rundt om spillerne. Det gør vi blandt andet ved at fortsætte samarbejdet med nogle meget kompetente trænere, der kender klubbens værdier indgående og glæder sig til at udvikle vores spillere.

U17 og U19 drenge

På vores drengeside er det to velkendte ansigter, der får ansvaret for at skabe en endnu stærkere kultur og udvikle på det arbejde, der er gjort de seneste sæsoner. Nico Jensen bliver ansat som cheftræner for vores U19 herrer, mens Andreas Mortensen får ansvaret for U17 drenge. Begge trænere har i år arbejdet sammen om U17 drenge. På U17 kommer Benjamin Roth Nielsen og Jonas Belhaiba også til at indgå i trænerteamet. VI er derudover rigtig glade for, at Mathias Ekstrøm fortsætter sit store arbejde som målmandstræner med vores talentfulde keepere på herresiden.

For vores ældste drengehold ønsker vi at optimere træningskulturen både i og uden for hallen. Det betyder, at vi kommer til at inddele de to årgange i træningsgrupper, der træner på tværs af årgangene to gange om ugen. Derudover får holdene stadig et træningspas med egen årgang, mens der bliver sat store krav til den fysiske træning. Derudover får vores U19 herrer også et tæt samarbejde med herre senior, for at gøre dem klar til den seniortilværelse der venter, samt for at blive matchet fysisk. Strukturen sikrer, at alle bliver matchet til hver træning og at vi kan få en større sammenhængskraft og udvikling årgangene imellem – helt fra U15 og til herre senior.

Udover trænere og målmandstrænere er der også tilknyttet en fysioterapeut til hver årgang.

U17 og U19 piger

For vores U19 piger fortsætter Martin Grønmann Larsen som cheftræner, og skal fortsat arbejde med at udvikle vores ældste piger, samt fortsætte det gode samarbejde med dame senior. På U17 piger tager Maybrit Nielsen og Linda Willemoes sig af førsteholdet, mens vi skal sige velkommen til et nyt ansigt i Sebastian Hansen til vores hold 2. Sebastian kommer til fra Oure og med en fortid i Slagelse Håndbold, og vi glæder os til at få gavn af hans evner og engagement. Derudover er vi også glade for at kunne fortælle, at Kasper Astrup Lind har sagt ja til at blive ny målmandstræner på pigesiden. Kasper kommer til fra VSH, og vi glæder os til at drage nytte af hans kompetencer på og uden for banen.

Ligesom på drengesiden byder sæsonen 2021/22 på et mere struktureret samarbejde hele vejen fra U17 til dame senior. Vores bedste U17 og U19 piger kommer ligeledes til at træne sammen to gange om ugen, mens U17 også skal have et endnu tættere samarbejde med U15. For U19 pigerne vil der også være træning med vores bedste dame senior og mulighed for ekstra træninger opad, blandt andet som en del af vores samarbejde med København Håndbold.

Der vil udover trænere og målmandstrænere også være tilknyttet både fysioterapeuter samt fysiske trænere til årgangene.

Der vil stadig blive tilføjet flere trænere til vores U19 årgange, og vi glæder os til at fortælle om dem, når de er på plads.

Fælles for alle klubbens hold er, at det skal være sjovt for alle at spille håndbold. Derfor er det også fortsat vigtigt for os at holde fast i sociale aktiviteter på tværs af årgang og køn, og sikre at det altid er en god oplevelse at komme til træning.

Generation 24