Oure

FIF-piger samler ind til Børnecancerfonden

torsdag. 13. november - 2014 af Claus Sonne  | Foto: FIF


Ubold har modtaget følgende fra FIF: 

Sport, sponsorer og socialt ansvar

FIFs U12-piger går forrest med anderledes sponsorkoncept, hvor de dygtige håndboldpiger er med til at samle ind til Børnecancerfonden.

Der skal tænkes ”ud af boksen”, når Frederiksberg Idrætsforening (FIF) skal finde midler til nye bolde, træningsredskaber, overtrækstrøjer og alt det andet, som er nødvendigt for at skabe den gode og alsidige træning, der er nødvendig for at udvikle spillerne.

Derfor afprøver FIF U12 håndboldpiger et anderledes koncept, hvor eksponeringen af sponsorer i højere grad foregår på de sociale medier, mens spilletøjet vil have #FIFU12Piger som gennemgående logo.

Derudover vil Børnecancerfondens logo også pryde spilletøjet, da pigerne i løbet af sæsonen 2014/15 ved arrangementer og events vil indsamle støttemidler til Børnecancerfonden.

”Håndbold er en holdsport, og vi kan godt lide tanken, om at pigerne kan give noget tilbage til andre der har et behov” fortæller træner Magnus Wagner.

”Vi er superglade for, at Børnecancerfonden vil være med til forsøget og håber det giver en ekstra social dimension, at børn hjælper børn.”

Også Børnecancerfonden ser frem til samarbejdet med FIF’s U12 piger: ”Vi har gode erfaringer med, at børn hjælper hinanden. At FIF på denne måde er med til at skabe opmærksomhed omkring Børnecancerfonden, og at håndboldpigerne er med til at samle ind, kommer alle til gode.”

Det nye ved konceptet er at sponsorer – afhængigt af hvilket sponsorat de vælger – vil få mulighed for at slå særlige tilbud op og eksponere sig selv via facebookgruppen www.facebook.com/fifu12piger samtidig med et evt. logo på spilletøjet. Gruppen vil være aktiv gennem hele sæsonen, og du kan allerede nu læse om sommerens aktiviteter.

”Vi forventer os meget af konceptet og håber det kan være med til at engagere sponsorerne over hele sæsonen ligesom vi forpligter os til at være aktive året igennem” siger træner Thomas Ladegaard. 


Til toppen ↑