FIF præsenterer de ansvarlige trænere til de ældste pigeårgange

Der er både nyt og gammelt på listen

Trænernyt fra FIF - pigesiden:

U19 Piger

Vores U19 piger kommer næste sæson i kyndige hænder, idet Martin Grønmann har sagt ja til at stå for de talentfulde piger på årgang 01/02. Martin har et indgående kendskab til årgangene fra sine år som ansvarlig for U16-afdelingen, og kender ligeledes klubben ud og ind. Udover at være træner i FIF arbejder Martin på KIES, og er forbundstræner i HRØ.  

 

U17 Piger

På U17 piger er vi glade for at kunne fortælle, at en vaskeægte institution i FIF, nemlig Maybrit Nielsen, har sagt ja til at blive trupansvarlig. Maybrit har de seneste to sæsoner stået i spidsen for U15 pigerne, og vi er glade for, at hun har lyst til at fortsætte udviklingen af pigesiden i klubben, i tæt samarbejde med resten af klubbens dygtige pigetrænere. 

 

U15 Piger

Som trupansvarlig for vores dygtige U15 piger, skal vi til næste sæson sige “velkommen tilbage” til Jasmin Krak. Jasmin har været træner i FIF i flere sæsoner på både U12, U14 og dame senior. Det seneste år har han været træner for VSHs U15 piger, og vi er glade for, at han har sagt ja til at vende tilbage til Frederiksberg Hallerne fra næste sæson af. 

Ungdomsudvalget og FIF Elite arbejder fortsat på at få sammensat de helt rigtige teams udenom de trupansvarlige på samtlige årgange, og glæder sig til at kunne offentliggøre den fulde trænerpåsætning for 2020/2021-sæsonen snarest. 

Generation 24