FIF præsenterer drengetrænere

Der er velkendte ansigter i trænestaben

FIF fortæller følgende om næste sæson drengetrænere:

U19 Drenge

På U19 herrer er vi glade for at fortælle, at Morten Mogensen fortsætter sit gode arbejde som ansvarlig for vores ældste drenge. Morten, der har en lang karriere bag sig som divisionsspiller, fungerer også som assistent for klubbens bedste herrehold i 1. division og er på den måde med til at sikre en god overgang fra ungdom til senior.

 

U17 Drenge

På U17 drenge kan vi præsentere efterhånden velkendt ansigt i Frederiksberg Hallerne, når Nicolaj Jensen overtager taktstokken og bliver ansvarlig for årgangen. Nicolaj har været at finde i FIF de seneste to sæsoner, og har gjort et stort arbejde med 04/05-årgangen, og den førstnævnte følger han altså op til U17.

 

U15 drenge

På U15 drenge er vi  meget tilfredse med at have en del af trænerteamet på plads, idet  Benjamin Roth Nielsen og Magnus Svensson har sagt ja til at fortsætte på årgangen. De to unge trænere har været på årgangen i henholdsvis et og to år, og vi er derfor glade for at sikre kontinuitet for både trænere og spillere på årgangen.

 

Ungdomsudvalget og FIF Elite arbejder fortsat på at få sammensat de helt rigtige teams udenom de trupansvarlige på samtlige årgange, og glæder sig til at kunne offentliggøre den fulde trænerpåsætning for 2020/2021-sæsonen snarest.

Generation 24