FIF: Stærk start på 2018

København Håndbold skriver følgende:

De tre FIF-hold, der også spiller med tigeren på brystet, har i 2018 gjort rent bord og vundet alle deres kampe indtil nu.

For FIFU18-pigerne og FIFU14-pigerne er det blevet til fem sejre ud af fem mulige, mens U16-pigerne har vundet de fire kampe, de har spillet.

– Jeg synes, vi har lagt lag på vores spil hen over efteråret, og vi træner godt og seriøst til hver eneste træning, hvilket har dannet grundlaget for den gode start på 2018, siger U18-træner Kasper Jensen, der har kunnet se fire af U18-pigerne i kamp for København Håndbold. En oplevelse, der smitter af:

– Generelt kommer spillerne altid tilbage med et smil, uanset om de har været med til træning eller kamp for København. De er gode til at omsætte den læring, det giver at være med et professionelt hold, til selvtillid, og det er mit indtryk, at de, selv om det kan være meget få minutter på banen, føler, de hver gang alligevel får noget med hjem, forklarer han og forsætter:

– Vi har et rigtigt godt samarbejde med trænerteamet for København Håndbold, og de virker engagerede i det, vi laver. Jeg får fagligt rigtig god sparring af både Claus og Troels, så det er også udviklende for mig i mit virke med holdet, slutter han.