Fire ungdomsspillere på kontrakt i TSØ

Radoslaw Tyczynski, Lasse Suhr, Gustav Murel og Oskar Hare er de fire spillere

TSØ fortæller følgende:

Team Sydhavsøerne råder over to dygtige og talentfulde ungdomshold, U17 og U19, og på disse også mange spændende spillere. Fire af dem får nu en kontrakt, og bliver en integreret del af førsteholdstruppen.

Der er tale om målvogter, Radoslaw Tyczynski, bagspillerne Lasse Suhr og Gustav Murel og højre fløj Oskar Hare. Alle har i indeværende sæson regelmæssigt været en del træningen ligesom både Gustav og Oskar har fået deres debut på 1. holdet.

Sportschef Morten Juul fortæller:

- Det er planen, at drengenes primære tilknytning stadig bliver på U19 holdet, der ser ud til at blive rigtig stærkt. Men når muligheden byder sig, skal de prøves af på seniorholdet og ellers fokusere på at træne og spille godt og på den lange bane spille sig til en plads i startopstillingen.

- Det er en del af strategien, at de fire ungdomsspillere der får en kontrakt er de første i rækken af mange i fremtiden. Vores børn og unge i moderklubberne skal kunne se, at med dedikation og masser af udviklende træning sammensat af vores dygtige trænere, så kan alle blive en del af 1. holdet i Team Sydhavsøerne.

Aftalerne kommer blandt andet i stand takket være Søren Hansens vægttabsprojekt. Sørens hjerte banker fortsat for talentudvikling og han kommer til at følge drengenes udvikling tæt. Han kan også godt se sig selv i en rolle, hvor han fra sidelinjen kan gøre det endnu mere attraktivt for ”vores egne” drenge, men også for talenter udefra, der måtte have lyst til at være en del af Team Sydhavsøernes Akademi og et af ungdomsholdene. Søren vil gerne være et ekstra sæt øjne når der skal spottes talenter, der kunne passe ind i TSØ.

For drengene er det et spændende step i deres udvikling og de ser alle frem, til det der venter.

De vil arbejde hårdt for at få mulighed for at prøve sig af på et højere niveau og forhåbentlig allerede i den kommende sæson, hvor de stadig er ungdomsspillere, kunne få flere 1. holdskampe på CV´et.

Fælles for drengene er ligeledes, at de er sultne på rigtig meget træning og at de har den helt rigtige indstilling, hvorfor de allerede bliver betragtet som holdkammerater af de øvrige spillere i truppen. Der skal dog være balance i hverdagen, der skal således også være ressourcer til at færdiggøre det sidste år på deres ungdomsuddannelse, så planlægning bliver et centralt emne, når sæsonen går i gang.

Hårdt arbejde betaler sig – ønsk drengene tillykke.

(på billedet ses fra venstre Lasse Suhr, Radoslaw Tyczynski, Oskar Hare og Gustav Murel, og bagved er Søren Hansen og Morten Juul.)

Generation 24