Fredericia Håndboldklub ansætter ny talentchef

Pr. 1. juli har Fredericia Håndboldklub ansat Michael Wollesen som talentchef

Pr. 1. juli har Fredericia Håndboldklub ansat Michael Wollesen som talentchef. Han overtager samtidig rollen som assistenttræner fra Lasse Folkmann, som fortsætter i SønderjyskE fra næste sæson.

Wollesen har mere end 15 års erfaring som håndboldtræner, hvor han har trænet ungdomshold, arbejdet med talentudvikling, og i de seneste tre sæsoner har han været cheftræner for TM Tønder i 1. division. Nu tager Michael Wollesen et nyt skridt med ansættelsen i Fredericia Håndboldklub.

- Med tilgangen af Michael får vi en kompetent træner, der har store menneskelige og faglige kompetencer, også qua hans civile karriere, hvor han har arbejdet med unge mennesker, siger administrerende direktør i Fredericia Håndboldklub, Thomas Renneberg-Larsen.

Michael Wollesen kommer til at få ansvaret for U19drenge/ 2 div, samt indgå i trænerteamet omkring ligaherrerne sammen med Gudmundur Gudmundsson og Jesper Houmark, ligesom han vil være på bænken til ligakampene.

- Vi ser frem til samarbejdet med Michael og arbejdet med talentudvikling, og sikre en god overgang fra ungdom til seniorhåndbold. Målet er at få flere talenter med omkring ligaholdet og give dem de bedste forudsætninger for at udvikle deres talent, og blive så gode, at de ender på vores ligahold eller at forudsætningen er der for, at vi kan sende spillerne videre til andre klubber, hvor der er større mulighed for spilletid som i tilfældet med Malte Pedersen og Jonas Raundahl. I sådanne tilfælde vil vi fortsat følge spillernes udvikling, og holder øje med, om de kan komme retur til os på et senere tidspunkt, forklarer Thomas Renneberg-Larsen.
Hovedpersonen selv fortæller, at han har haft en god mavefornemmelse i processen og de samtaler der har været.

- Sportsligt var jeg ikke i tvivl. Det var mere det praktiske, der skulle lade sig gøre. Jeg har fulgt Fredericia fra sidelinjen siden oprykningen til ligaen, hvor vi i Tønder lå og duellerede med dem. Det er et spændende projekt med ambitioner, da der er et ligahold, men man samtidig også vil talentudvikle, siger Michael Wollesen.

Selvom Michael Wollesen kommer fra en rolle som cheftræner i TM Tønder, så glæder han sig til at få en anden rolle.

- Jeg glæder mig til at komme tilbage i U19-miljøet. Jeg kan godt lide at have med unge at gøre, hvilket jeg også har i Tønder. Jeg vil være med til at rykke de unge og præge dem, forklarer Wollesen og samtidig glæder jeg mig til samarbejdet med Gudmundur og Jesper og mærke intensiteten på højeste niveau samt opleve stemningen i thansen ARENA.

Generation 24