Fredericia henter bagspiller i Ajax

Rasmus Peluffo har fået en to-årig aftale

Fredericia HK fortæller følgende:

Fredericia Håndboldklub har indgået en to-årig aftale med 18-årige Rasmus Peluffo, der er dygtig som både venstre back og playmaker.

Peluffo skifter til FHK fra Ajax København, hvor han allerede som U17-spiller fik debut på førsteholdet i 1. division.

I FHK vil Peluffo træne med ligaholdet 2-3 gange om ugen og vil være en del af ”boblertruppen” til ligaholdet. Han vil desuden deltage i den fysiske træning sammen med ligatruppen. Fredericia Håndboldklub ser Peluffos ankomst som et bevis på klubbens voksende appel til unge talenter.

– Vi er begejstrede for at kunne tilføje endnu en ung, lovende spiller til vores talentudviklingsprogram. Rasmus har potentialet til at udvikle sig til en stærk to-vejs spiller, og vi tror på, at vi kan hjælpe ham med at løfte hans niveau endnu mere, udtaler administrerende direktør i FHK, Thomas Renneberg-Larsen, og fortsætter:

– Hans træning med ligaholdet vil udfordre ham, og han vil også få kamperfaring gennem U19 ligaen og vores 2. divisionshold.

FHK har en klar strategi for at styrke og udvikle de unge talenter. Klubben råder over en boblertrup på 5-7 spillere, som alle spiller i enten U19-ligaen eller på 2. divisionsholdet. I den kommende sæson vil klubben sætte ekstra ressourcer og fokus på at give disse unge talenter de bedst mulige betingelser for at udvikle deres potentiale.

Peluffo ser frem til sin tid i FHK:

- Efter gode samtaler med Michael Wollesen og Thomas, var jeg ikke i tvivl om, at FHK er det rette sted for mig at udvikle mit håndboldspil. Klubben har fantastiske faciliteter, og alt er tæt på. Jeg ser frem til at blive udfordret på højeste niveau, samtidig med at jeg skal spille U19-liga og seniorkampe i 2. division, siger han.

 

Som led i skiftet til FHK flytter Rasmus Peluffo til Fredericia i løbet af juli måned

Generation 24