Frederik Iversen skifter til Nordsjælland Håndbold

U21-landsholdsfløjen forlader barndomsklubben Skanderborg

Nordsjælland Håndbold skriver følgende:

- Jeg glæder mig rigtig meget! 

Ordene kommer hurtigt og med begejstring fra 19-årige Frederik Iversen, som har skrevet kontrakt med Nordsjælland Håndbold per 1. juli.

Frederik Iversen spiller i Skanderborg Håndbold, hvor han har fået sin håndboldopdragelse, og vandt U-18 DM i fjor, ligesom han indgår på U-21-landsholdet og bl.a. har været med til U-20-EM sidste sommer:

- Jeg har valgt Nordsjælland, fordi jeg hér har mulighed for at få en større rolle samt flere minutter på banen, siger han og føjer til, at han synes det er et rigtigt spændende set-up med fokus på at udvikle unge spillere.

Assisterende træner Simon Dahl, som bliver cheftræner 1. juli, betegner Frederik Iversen som en talentfuld venstrefløj, der har været igennem en flot udvikling:

- Potentialet hos Frederik er stort, han har en stor træningsiver og passer på mange måder perfekt ind i den måde, vi gerne vil arbejde på i Nordsjælland. Med Frederiks gå-på-mod og målinstinkt, er jeg sikker på, vi har fået en ny publikumsyndling i Nordsjælland Håndbold, lyder det fra Simon Dahl.

Generation 24