Frederik Tilsted bliver i Mors-Thy Håndbold til 2022

U21-landsholdsspilleren har allerede vist sig frem i den netop afsluttede sæson

Mors-Thy Håndbold fortæller følgende:

Talentet Frederik Tilsted har forlænget sin nuværende kontrakt med yderligere to år, og dermed løber aftalen til 30. juni 2022. Den 19-årige bagspiller har netop overstået sin første seniorsæson i Mors-Thy Håndbold - en sæson som kastede kåringen som Årets Talent 18/19 af sig. Udover succesen i Mors-Thy Håndbold er Frederik Tilsted aktuel på det danske U21-landshold, som spiller VM i Spanien i juli måned.

Henrik Hedegaard, Mors-Thy Håndbold glæder sig over kontraktforlængelsen:

- Der kan ikke sås tvivl om Frederik Tilsteds store håndboldmæssige kvaliteter og potentiale. Jeg synes, at han allerede i den netop overståede sæson har vist mange prøver på sin gode spilforståelse og store overblik samt evne til at sætte sig selv og sine holdkammerater i gunstige positioner. Vi er glade for, at det er lykkedes os at lægge to år mere på Frederiks aftale, og vi glæder os til at se ham tørne ud for Mors-Thy Håndbold i de kommende sæsoner.

Hovedpersonen selv ser frem til de kommende sæsoner i den blå trøje:

- Jeg kan nu se frem til tre år mere i Mors-Thy Håndbold, og det er jeg superglad for. Jeg har spillet på Mors i otte år, og menneskerne og klubben har stor betydning for mig. Mors-Thy Håndbold er det perfekte sted for mig i forhold til min udvikling - mit første år som senior har været lærerigt takket være Søren Hansen og mine holdkammerater, og jeg glæder mig til at vise, hvad jeg kan og tage mere ansvar på holdet. Derudover ser jeg frem til flere kampe i den blå trøje og til at spille foran Danmarks bedste publikum fra Bette Balkan.

FAKTA:
Frederik Tilsted, født: 5. juli 1999
Højde: 193 cm. Vægt: 94 kg.
Kæreste med Katrine
Bosat i Vestervig

Generation 24