Generation Handball: Deltagerrekord og udsigt til vokseværk

Stævnet i Viborg er lige nu dobbelt op på forhåndstilmeldte hold i forhold til sidste år

Med 202 ungdomshold og 28 seniorhold tilmeldt satte Generation Handball 2019 rekord. CEO Jens Steffensen er da også ganske godt tilfreds.

- Hvis vi fortsætter med at vokse med 10-20 procent år, som tilfældet hidtil har været, så ser det rigtig spændende ud, siger Steffensen og tilføjer:

- Lige nu er vi oppe på det sammen antal hold, der er forhåndstilmeldt, som vi var til jul sidste år, nemlig 100. Ligeligt fordelt på danske og udenlandske hold. Og vi ser et stort potentiale i hold fra blandt andet Sverige og Tyskland.

Jens Steffensen & Co. pønser på to ændringer i forhold til dette års stævne.

- Vi snakker om at lade U11-turneringen vare lige så lang tid som de øvrige holds. Mange af U11-holdene ankommer alligevel om mandagen, og så kan det være lang tid til torsdag, hvor deres turnering hidtil er gået i gang. Desuden overvejer vi at rykke U15-turneringen 100 procent indendørs, lige som det er tilfældet med de ældre rækker. Det har der været flere forespørgsler på, fortæller Jens Steffensen.

Generation Handball samarbejder med flere andre stævner, blandt andet Bjerringbro Julecup, Herning Påskecup og Lundaspelan, og nu lurer også et brasiliansk samarbejde.

- Vi havde besøg af en borgmester fra en brasiliansk by, hvor man arbejder på at lave et håndboldstævne. Det kan være, at vi skal ned og hjælpe dem på vej, fortæller Jens Steffensen og ser ikke det mindste ked ud af udsigten til, at den opgave kan blive til virkelighed...

Generation 24