Generation Handball giver 250.000 kr. til lokale idrætsforeninger

Håndboldstævnet Generation Handball fortæller følgende:

Hvert år giver Generation Handball de lokale idrætsforeninger mulighed for at tage del i festivalen og samtidigt tjene penge til klubben. De lokale idrætsforeninger er bygget på et fundament af frivilligt arbejde udført fx af spillere og deres familiemedlemmer. Den frivillige indsats ved Generation Handball sikrer deres idrætsforeninger et økonomisk grundlag for at kunne fortsætte arbejdet med at skabe gode idrætsmiljøer for børn og unge i foreningen.

En win-win-situation

I alt giver Generation Handball i 2017 250.000 kr. til lokale idrætsforeninger for deres arbejde under festivalen, og vi synes, at det er en rigtigt god måde at arbejde sammen på. Generation Handball er dybt afhængig af det fantastiske bidrag, som hundredevis af medlemmer fra lokale idrætsforeninger hvert år yder til festivalen fx ved at servere morgenmad, frokost og aftensmad. Samtidigt er det en fornøjelse at vide, at vi støtter de lokale idrætsforeninger, hvilket gør samarbejdet enormt givende for alle parter: En win-win-situation.

Masser af lokal støtte

De tre lokale håndboldklubber Bjerringbro FH, Søndermarkens IK og Viborg HK er alle en del af den sportslige styregruppe i Generation Handball, og i denne uge kunne foreningernes formænd modtage betalingen for det hårde arbejde.

- Det er vigtigt, at Generation Handball har en stærk lokal forankring, idet festivalen har brug for mange hjælpende hænder for at blive ved med at være så stor en succes. Vi er meget tilfredse med, at organisationen bag inviterer os fra de lokale idrætsforeninger med som en del af arbejdet med festivalen, og det bidrager helt sikkert meget til fællesskabsfølelsen,” siger Viborg HK-formand Terkel Tranberg.

Søndermarkens IK-formand Frits Brøndum og Bjerringbro FH-formand Henrik Bangshøi er enige.

- Vi håber, at endnu flere af de lokale håndboldklubber i fremtiden vil være en del af festivalen, så den lokale støtte kan blive endnu større. Den store sum penge gør desuden en stor og positiv forskel for vores håndboldklub, for pengene giver os mulighed for eksempelvis at investere i nyt udstyr eller indføre sociale aktiviteter, som gør miljøet i vores håndboldklub endnu bedre, siger Frits Brøndum.

Endnu engang sender vi de lokale idrætsforeninger en stor tak for deres fantastiske støtte under festivalen.