Glæde på Sportsefterskolen SINE

Sportefterskolen SINE fortæller følgende:

Her hvor 2017 lakker mod enden kan vi på Sportsefterskolen SINE se tilbage på en efterårssæson, der har budt på et hav af gode træningspas og en masse fine præstationer og oplevelser.

Vi er glade for at modtage en stor mængde dedikerede spillere, der hver eneste dag er klar til at knokle for individuelt at udvikle sig fysisk, spillemæssigt og mentalt.

De unge menneskers hårde arbejde har blandt andet betydet, at vi resultatmæssigt kan glæde os over det bedste efterår nogensinde på håndboldlinjerne.

Vi er selvfølgelig glade for at få udtaget fire håndboldspillere, to piger og to drenge, til landsholdssamling med U18-landsholdet, men vi er lige så glad for at opleve og være en del af den daglige udvikling som de mange unge mennesker yder en stor indsats for.

Som hold har alle tre drengehold sikret sig oprykningen, så de efter jul spiller i henholdvis ligaen, 1.division og 2.division.

På pigesiden har to oprykninger betydet, at SINE efter jul er repræsenteret i ligaen, 1.division og A-rækken.

Ydermere har drengene kvalificeret sig til VM for skolehold, der afholdes i Dubai i slutningen af februar måned.

Udover de spændende kampe efter jul, så kan de unge mennesker også se frem til nogle spændende oplevelser i 2018. Således skal alle håndboldspillere i marts måned på kulturrejse til Thailand, hvor der blandt andet skal spilles håndbold mod og dyrkes andre sportsgrene med thai’er fra sportsskoler og universiteter.

På Sportsefterskolen SINE glæder vi os meget til at fortsætte det hårde arbejde i 2018.