GOG-99'ere ser frem til DM-semifinalen

Lukas Jørgensen, Emil Lærke og Mathias Gidsel kan som 1. års seniorer torsdag spille sig i DM-finalen

På torsdag kan GOG spille sig i herrernes DM-finale – med tre spillere fra årgang 99, altså 1. års seniorer, på holdet. For et års tid siden var Lukas Jørgensen, Mathias Gidsel og Emil Lærke med til at vinde DM-bronze i U18 drenge, så tingene er gået endog rigtig stærkt for de tre U21-landsholdsspillere - der ikke bare er bænkevarmere i deres klub.

Men det tager trekløveret helt roligt.

- For mit vedkommende tænker jeg ikke så meget, over at vi er 1. års. Vi har alle trænet med ligaholdet i flere år - og jeg føler i hvert fald, at jeg har været en del af det i lang tid. Det kan godt være lidt surrealistisk at tænke på, at man står i en DM-semifinale i så ung en alder, men når man først står i kampens hede, synes jeg ikke, at man lægger mærke til det. Vi har trods alt alle 3 prøvet at spille de store kampe allerede, så et gram af rutine har vi da , siger Emil Lærke og tilføjer:

- Men derudover er jeg da stolt af at være nået hertil allerede, og det giver helt klart en sult efter mere.

Mathias Gidsel er på linje med Emil Lærke og kalder det en stor oplevelse at være med til at spille om seniormedaljer.

- Det er mærkeligt at tænke på, at vi alle tre spillede en U18 DM semifinale sidste år og på torsdag har mulighed for at spille os i en senior DM-Finale, men som Lærke siger: Når man er i kampen, så er det "bare" en normal kamp, der skal vindes, lyder det fra Gidsel.

Lukas Jørgensen ser også frem til den 3. DM-semifinale mod Skjern.

- Havde du spurgt mig for et år siden om, hvordan det ville føles at stå på kanten af en DM-finale, så ville det lyde helt skørt for mig. Mine følelser ville være en blanding af at være overrasket, forbløffet og selvfølgelig, utrolig stolt, siger stregspilleren og fortsætter:

- Men når jeg bliver spurgt i dag, hvor det rent faktisk er blevet en realitet, har jeg kun en ting for øje, nemlig at vinde den sidste semifinalekamp mod Skjern sammen med mine holdkammerater og alle dem omkring os i GOG. Og ja, det kan godt være, at vi er unge, men jeg tror, at vores ungdommelige mod, der nogle gange kan være en ulempe, er en fordel i vigtige kampe som en semifinale, fordi vi bare spiller derudad uden at tænke på konsekvenserne, som der er mange af i en kamp tre.

 

Generation 24