GOG forlænger aftalen med Mathias Albrektsen

GOG skriver følgende i en pressemeddelelse:

Efter to års succesfuldt samarbejde med Mathias Albrektsen, der har været både assistenttræner for Jakob Larsen og cheftræner for U18-holdet, forlænger GOG nu aftalen med træneren, så den løber frem til sommeren 2019. Dermed skal Mathias Albrektsen sidde på bænken ved siden af Nicolej Krickau, som tiltræder som cheftræner for GOG efter sommerferien. 

Det glæder GOG-direktør Kasper Jørgensen, som ser frem til, at eliteholdet også i fremtiden har en direkte fødekæde af flyvefærdige talenter fra ungdomsrækkerne i Gudme. 

- Vi har været meget glade for samarbejdet med Mathias, og det glæder mig, at han ønsker at forsætte, så vi kan tage det arbejde, der er gjort i de sidste par sæsoner med ind i den nye konstellation. Mathias har rigtigt godt fat i den individuelle del af spillernes udvikling, og er derfor vigtig i det fremadrettede arbejde. 

Samtidig med assistentrollen for ligaholdet får Mathias rollen som ”Talent- og udviklingschef”. Mathias forsætter som cheftræner for U-18 holdet, som det har været tilfældet i de seneste sæsoner, hvor det jo som bekendt de sidste 2 sæsoner er blevet til danske mesterskaber. Synergien mellem Mathias arbejde som U-18 træner og ligaassistent er klar, og understøtter GOG’s strategi om at gøre egne talenter til morgendagens ligaspillere og sikre, at GOG til stadighed har Danmarks bedste talentmiljø.

 Hovedpersonen er også selv godt tilfreds med at blive i den klub, hvor han har en stor del af sine vågne timer:

 - Jeg er rigtig glad for, at jeg får muligheden for at forsætte mit arbejde i GOG. Jeg har været i klubben siden jeg var 7 år, og jeg har været træner, siden jeg var 15 år. At kunne fejre mit 15-års trænerjubilæum med en kontraktforlængelse, betyder utroligt meget for mig, siger Mathias Albrektsen, der også glæder sig over, at han får mulighed for at føre sit gode arbejde videre sammen med GOGs kommende træner: 

- Jeg har haft to lærerige sæsoner med Jakob Larsen, og jeg både glæder mig og ser frem til at skulle starte noget nyt op sammen med Nicolej. Det bliver uden tvivl spændende at se, hvad vi kan drive det til med ligaholdets nuværende kvaliteter og Nicolejs nye input, siger Albrektsen, der har et stort hjerte for arbejdet med klubbens talenter:

 - Hvad der ligeledes har stor betydning for mig og mit virke i GOG, er det talentarbejde, der bliver gjort i klubben. Vi har Danmarks bedste talent- og udviklingsmiljø på børne- og ungdomssiden, og det glæder mig at skulle forsætte dette arbejde, så vi til stadighed kan fastholde og udvikle denne position og skabe nye talenter til liga holdet.