GOG har pigetrænerne klar til næste sæson

GOG har sat navn på trænerne i pigeafdelingen til næste sæson:

U10:
Det bliver to meget velkendte ansigter i GOG, som tager roret i U10 pige afdelingen. Det er nemlig Jesper Faaborg og Søren Kuhr Nielsen, som skal styre vores små piger i den kommende sæson. Både Søren og Faaborg har spillet i mange år, og de har også begge været trænere i mange år. Derfor er vi glade for, at vi kan præstere en så stærk duo som ansvarlig for vores mindste piger i klubben. Vi skal i GOG prise os lykkelige over, at vi har typer som Faaborg og Søren, der er villige til at lægge så mange og gode frivillige kræfter ind i arbejdet for GOG og med spillerne. Tak til Søren og Jesper. Og pøj-pøj med den kommende sæson.


U12:
Det er med stor glæde, at vi kan fortælle, at Amir Shabani har besluttet sig for at fortsætte som træner for vores U12 piger. Amir har lagt et stort stykke arbejde i denne afdeling i denne sæson, og det er lykkedes os at få ham til at fortsætte. Amir har tidligere trænet mange forskellige i GOG Håndbold. Han får god hjælp, da U18-spilleren og den kommende seniorspiller Ida Dyhr rykker op fra U10 til U12. Ida har i denne sæson leveret en stor indsats hos U10 pigerne sammen med sin U18-holdkammerat Laura Eggert, og nu rykker Ida Dyhr altså op for at hjælpe Amir med den daglige træning – og for at varetage kampene for U12 pige 2. Vi er i GOG sikre på, at det er en stærk duo, der kommer til at tage sig vores U12 piger i næste sæson. God vind til både Amir og Ida.


U14:
I U14 pige afdelingen har vi været ude i byen og finde et nyt ansigt, som vi byder velkommen i GOG-familien. Ja, det vil sige: Han har tidligere gået på Oure Højskoles trænerlinje, så vi kender ham egentlig fint nok i Gudme, Oure, Gudbjerg og omegn. Hans navn er Mikkel ”Gunnar” Jensen, og han bliver den nye cheftræner for U14 pigerne i GOG. Mikkel Gunnar Jensen kommer oprindeligt fra BR66 Langeskov, men han har i de seneste par sæsoner trænet henholdsvis U18-piger og U16-piger i HC Odense. Vi er derfor meget glade for, at vi har kunnet tiltrække en så fin fyr som Mikkel til at træne GOGs U14-piger i næste sæson. Velkommen til GOG, Mikkel!


U16:
Her kommer vi til den første afdeling, hvor vi endnu ikke kan afsløre, hvem der skal være træner for det fælles GOG/Oure hold i den kommende sæson. Ja, træneren er egentlig fundet. Og det er en dygtig en af slagsen. Men vi er desværre nødt til at respektere, at vi ikke kan præsentere hans navn endnu. Til gengæld kan vi sige, at der er noget at glæde sig til! Vi kan dog fortælle, hvem der bliver træner for det kommende ”rene” GOG-hold for U16 piger. Altså for alle de dygtige piger som ikke får en plads på det fælles GOG/Oure hold. Det er nemlig Christian Trodsøe, som skal træne GOGs eget U16 pige hold. I denne sæson træner han netop det sammenlagte U16/U18 pige 2. hold i GOG – sammen med Øjvind Johansen. Og i næste sæson skal han, Christian Trodsøe, altså have ansvaret for U16 pige 2.


U18:
GOG Håndbolds bestyrelse kan med stor glæde og stolthed fortælle, at det igen i næste sæson vil være Kasper Andersen, der skal stå med ansvaret for vores U18-piger. Kasper har også haft ansvaret for U18-pigerne i denne sæson og i sidste sæson. Med stor fremgang til følge. Ja, vi har faktisk været så tilfredse med ham, at han har fået ansvaret for hele pigeafdelingen i GOG Håndbold. Derudover skal Kasper Andersen også fortsætte som assistenttræner for Gudme HKs 1. divisionshold. Kasper vil dermed være bindeleddet mellem ungdom og senior på pige- og kvindesiden på Sydfyn. Og – for der er mere endnu – Kasper Andersen får en ny assistenttræner på U18-holdet. Det bliver Mikkel Gunnar Jensen, som skal assistere