GOG skriver kontrakt med ombejlet stortalent

Frederik Emil Pedersen har fået en fem-årig kontrakt med de gule

GOG skriver følgende:

Efter et flot U19-VM i sommer fik flere klubber øjnene op for stortalentet Frederik Emil Pedersen fra GOG. Tirsdag aften fik han debut på GOG’s ligahold og har netop skrevet under på en 5-årig kontrakt med klubben.

Frederik Emil Pedersen nåede på banen i få sekunder mod Skanderborg AGF tirsdag aften før han bragede igennem forsvaret og scorede sit første mål for GOG’s bedste hold. Noget af en debut for den 18-årige bagspiller. Og han bliver i GOG frem til sommeren 2028.

- Det føles godt at have skrevet under på den kontrakt. Det er jeg rigtig glad for. Det miljø, der er her, er helt fantastisk og passer mig helt perfekt, så det var oplagt for mig at skrive en kontrakt på fem år, udtaler det unge talent.

Frederik Emil Pedersen er vokset op i en håndboldfamilie i Rødovre, men flyttede til Sydfyn og gik på efterskole på Oure. Efter en sæson i Ajax København er han tilbage i GOG og går på Oure Kostgymnasium. Sommeren brugte han i Kroatien til VM med det danske U19-landshold. Her blev Frederik Emil Pedersen kåret til turneringens vigtigste spiller (MVP). Nu kan han også skrive ligadebut og ligamål på CV’et.

Vigtigt at fastholde de unge talenter

- Frederik passer godt ind i ligatruppen. Han har en dagligdag på Skolerne i Oure. Og så har han nogle stærke og rigtig spændende kvaliteter som håndboldspiller – særligt i sit mand-mand-spil. Derudover passer han godt i den strategi, vi har i GOG, hvor vi gerne vil arbejde tidligt med de unge spillere i et langsigtet perspektiv. Derfor er en kontrakt med Frederik rigtig spændende og vigtig for os, fortæller GOG-træner Mikkel Voigt.

På den korte bane bidrager Frederik med en masse gåpåmod og energi til træningerne. Her spiller de unge talenter en stor rolle. Der bliver ikke lagt et stort ansvar på deres skuldre, men de sikrer god intensitet i træningener og bliver godt spillet ind på ligaholdet på den lange bane.

- Jeg er en ung dreng, der rigtig gerne vil spille håndbold. Jeg vil bare gerne give den gas – også til træning. OG så vil jeg jo gerne være med til at hjælpe holdet med at vinde medaljer i fremtiden, slutter Frederik Emil Pedersen med de store ambitioner og håb for fremtiden.

- Jeg drømmer om at blive den bedste håndboldspiller, som jeg nu kan, og så vil jeg vinde medaljer.

Generation 24