GOG-træner rykker til Køge

Julie Franch Loop, der er flere sæsoner har været ungdomstræner i GOG, rykker i næste sæson til Køge Håndbold, der fortæller følgende:

Her lidt over halvvejs gennem sæsonen er det allerede nu på tide at se frem mod den næste sæson. Til den kommende sæson skal den nuværende assistenttræner Mark Jensen afsted til Herning af private årsager. Det betyder, at Køge Håndbold har været på udkig efter en ny assistent. Med dette skal der også lyde et stort tak til Mark Jensen for hans arbejde de seneste to sæsoner.

Det første step i en sådan proces er at forsøge at få analyseret, hvilke områder i både det strategiske arbejde, det taktiske arbejde og det daglige arbejde med spillerne og holdet, som vi kommer til at skulle bruge nye ressourcer til. Resultatet af denne analyse blev, at vi skulle sikre, at den kommende assistent besidder evnen til at udvikle spillere individuelt, være analytisk stærk i forhold til spillet og i analyse af modstandere samt være med til drive mere fart i spillet generelt.

Yderligere har det været vigtigt at finde en ambitiøs og målrettet træner, som hviler i rollen som assistent, men som også har drømme om mere, ligesom Køge Håndbold har drømme om meget.

Med ovenstående in mente, var der især et navn, der blev ved med at dukke op, og efter flere samtaler og en god proces, er vi glade og stolte over at kunne præsentere Julie Franch Loop som ny assistenttræner i Køge Håndbold fra sæsonen 2018-2019.

Julie Franch Loop udtaler:
Køge Håndbold har et af de mest spændende projekter på Sjælland, som jeg ser det. Deres set up er gennemtænkt og ambitiøst, så da Robert og jeg snakkede sammen, og han fremlagde planerne i Køge, ja der var jeg ikke i tvivl om, at det var en opgave jeg ikke kunne sige nej til.

Spillernes individuelle udvikling i træningen samt videoanalyse, er to ting som jeg brænder meget for og jeg glæder mig rigtig meget til at kunne bidrage med disse, i Køges spændende seniorprojekt.
Udover det, ser jeg frem til at være en del af hele Køge Håndbold som har nogle gode værdier omkring fællesskab og træning, som jeg sætter stor pris på.

Cheftræner Robert Gertsen udtaler:
Klubben er glade for at få Julie til klubben med det drive og de evner, hun besidder. Personligt er jeg især glad for at få tilknyttet Julie, da vi i processen omkring denne aftale har haft mulighed for at gå i dybden med, hvilke kompetencer, vi begge besidder, og jeg er overbevist om, at vi vil komme til at supplere hinanden ekstremt godt i den kommende sæson – alt sammen til glæde for de spillere, der skal være en del af Køge Håndbold Herre Senior i den kommende sæson.

Julie er ambitiøs og stiller store krav både til sig selv og sine omgivelser, og det passer godt ind i det stykke arbejde, som vi i Køge Håndbold skal gøre både næste år og de næste mange år under vores vision om at have Sjællands Bedste Håndboldmiljø og at flytte Køge Håndbold på herresiden fremad.