HØJ Elite sikrer sig Lucas Garsdal frem til sommeren 2027

Han kom til klubben for to år siden

HØJ Elite fortæller følgende:

For præcis 2 år siden kunne vi offentliggøre, at HØJ Elite havde indgået en 3-årig kontrakt med det unge stortalent Lucas Garsdal, der kom til HØJ fra fire år på Oure og i GOG. Nu kan vi offentliggøre, at det er lykkedes os tidligt at forlænge med Garsdal, så vi nu har papir på hinanden frem til sommeren 2027.

Lucas Garsdal havde tilbud fra klubber på øverste hylde men har altså valgt HØJ Elite til som den klub, hvor han ønsker at fortsætte sin udvikling og håndboldkarriere:

- Jeg har valgt at forlænge med HØJ Elite, fordi jeg trives virkelig godt i klubben og tror virkelig meget på projektet, som er i gang. Derudover er det en klub, som har betydet meget for mig, både på og udenfor banen, lige siden jeg var ung.

Cheftræner Jesper Fredin var meget begejstret for aftalen med Garsdal tilbage i 2021, men han er omend endnu mere begejstret nu: 

- Jeg er utrolig glad for, at det er lykkedes at lave en 3-årig forlængelse med Lucas. For mig at se, er han et af de helt store talenter i dansk håndbold. Det viste han blandt andet til U21 slutrunden i sommer. Han har et kæmpe drive i offensiven, hvor han er meget vanskelig at holde i duelspillet. Han er en goalgetter, der kan lave mål ud af ingenting, og på de gode dage laver han rigtig, rigtig mange mål. Tilmed er Lucas 2-vejs spiller med store kompetencer i ankomstfasespillet, som er en fase af spillet, vi vægter højt i HØJ Elite. Udenfor banen er Lucas ambitiøs og dedikeret til sin håndbold, hvor han bla. har udviklet sin fysik til et niveau der giver mig troen på, at han kan forløse sit meget store potentiale. Jeg glæder mig til at skulle arbejde med Lucas de kommende sæsoner og være med til at tage hans udvikling op på næste niveau, fortæller Fredin.

Lucas Garsdal spillede ungdomshåndbold bl.a. i HØJ, hvorefter han tog på efterskole og senere gymnasiet i Oure. Garsdal har spillet 15 U-landsholdskampe og 8 Y-landsholdskampe og scoret i alt 73 mål på landsholdene. På nuværende tidspunkt i sæsonen indtager Garsdal en 8. plads på topscorerlisten i 1. division med 70 mål.

Generation 24