HEI/VRI klar med talentmiljø for de nye U17-årgange

På drengesiden bliver det trænerteamet Joachim Trend og Jesper Schwarz Hansen og hos pigerne Jes Nielsen og Mikkel Kappel Aggerholm, der vil stå i spidsen for de bedste spillere

HEI/VRI fortæller følgende:

HEI/VRI klar med talentmiljø for de nye U17-årgange

Forberedelserne til den kommende sæson er i fuld gang i de århusianske håndboldklubber, og HEI/VRI inviterer nu til infomøder for de kommende U17-piger og -drenge.

HEI/VRI’s tilbud til U17-årgangen rummer både et talentmiljø for de piger og drenge, der vil bruge ekstra kræfter på deres sport og talent samt et klubmiljø for alle unge. En ambition, som de to århusianske klubber holder fast i og gennem flere år er lykkedes med.

Et godt eksempel er den nuværende U16-årgang, hvor HEI/VRI har fire pigehold og tre drengehold, hvoraf pigerne er repræsenteret i både liga og 1. division samt drengene i 1. division. I alt 15 trænere er tilknyttet årgangene.

Præsentation af talentmiljøet i HEI/VRI 2019/20:

HEI/VRI præsenterer i første omgang tilbuddet til de U17-piger og -drenge, der har evnerne og ønsker at investere ekstra tid og kræfter på deres sport (Gruppe A*). Det sker på to møder (for hhv. piger og drenge årgang 2002/2003):

U17-drenge – præsentation gruppe A: Søndag 24. marts kl. 18.00 i Skæringhallen

U17-piger – præsentation gruppe A: Fredag, 29. marts, kl. 18.00 i Bellevuehallen

Her vil de to trænerteams og setup for den kommende sæson blive præsenteret, og der vil være mulighed for individuelle samtaler med klubledere og -trænere efter behov.

HEI/VRI U17-træningsmiljø – gruppe A*:

  • 3 haltræninger om ugen
  • Fysisk træning koordineret med ESAA-staff
  • Morgentræning for ESAA-elever
  • Målmandstræner
  • Koordineret samtræning med hhv. Århus Håndbold (U19) og Aarhus United (U19)
  • Fysioterapeut
  • HEI/VRI-tøjpakke

 

Kort om trænerne:

På drengesiden bliver det trænerteamet Joachim Trend og Jesper Schwarz Hansen og hos pigerne Jes Nielsen og Mikkel Kappel Aggerholm, der vil stå i spidsen for de bedste spillere.

Joachim Trend er efter et par års ’orlov’ fra trænergerningen, nu tilbage til stor glæde for alle omkring ungdomshåndbolden i HEI/VRI. Joachim har med stor succes tidligere stået i spidsen for flere ungdomshold i HEI, men har også selv været aktiv som 1. divisionsspiller i HEI samt landsholdsspiller på beach-landsholdet.

Jesper Schwarz Hansen står i dag i spidsen for U16-truppen i HEI/VRI, hvor han høster stor anerkendelse blandt drenge og forældre. Jesper har tidligere trænet ungdom i HEI samt Silkeborg Voel. Han er uddannet talent- og divisionstræner.

Jes Nielsen står igen i spidsen for det bedste pigehold. Med en lang trænerkarriere som både senior- og ungdomstræner på højeste niveau bag sig, er vi særligt glade for, at Jes tager endnu en sæson med pigerne. Jes er også tilknyttet DHF som talenttræner.

Mikkel Aggerholm vil foruden sin rolle som co-træner på pigegruppens 1. hold også være fysisk træner for U17-årgangen. Mikkel er desuden i gang med sin kandidat på Idræt ved Århus Universitet.

 

* Bemærk:

Ønsker du ikke at bruge så meget tid på din sport, men vil du gerne være en del af et stærkt klubmiljø og godt håndboldfællesskab inviterer HEI/VRI til opstartsmøder for alle hold i U17-årgangen i løbet af april.

 

 

 

 

Kontaktoplysninger:

 

Joachim Trend                    61 35 71 24   JoachimTrendHansen@hotmail.com      

Jesper Schwarz Hansen      27 85 04 63   jesperhansen1993@gmail.com

Jes Nielsen                          26 35 21 24   jes_nielsen@yahoo.dk

Mikkel Aggerholm              26 33 71 62   aggerholm2010@hotmail.com

 

HEI/VRI:

Thomas Pedersen               21 68 38 80   fam@egager23.dk

Andres Møller                    20 42 94 20   atom@tuen.dk

Generation 24