Sine
  • Generation handball

HEI/VRI overraskede sig selv

tirsdag. 03. september - 2013 af admin  | Foto: vildmedfoto.dk


HEI/VRI’s U16 drenge løb med pokalen ved klubbens egen Elite-Cup i weekenden, og det var der vel ikke ret mange, der havde set komme. Heller ikke trænerduoen Lars Møller og Mads Hjortshøj.

- Vi er da en lille smule overraskede, og fordi vi ikke helt vidste, hvor holdet stod. Men vi er super glade for sejren, fortæller Lars Møller, hvis mandskab vandt 19-15 over Aalborg Håndbold i finalen.

Lars Møller advarer dog mod, at man begynder at konkludere alt for meget efter weekendens stævne, hvor der dels manglede flere af de hold, der sandsynligvis vil havne i Ligaen til den tid, ligesom flere hold manglede eller sparede spillere.

- Aalborg manglede fx et par af deres folk, og Esbjerg sparede den meget stærke Lasse Friis i et par kampe. Som hold havde vi en fordel i forhold til mange af vores modstandere, fordi vi ikke har så meget, der skal spilles sammen. Selvfølgelig skal to årgange integreres, men i vores 1. og 2. holds trup har vi nøjagtig de samme 25 spillere som for to år siden, hvilket vi i øvrigt er meget stolte over, så spillerne kender hinanden, siger Lars Møller.

Syv 1. års på holdet

HEI/VRI benyttede 15 mand i turneringen, hvoraf de 7 var 1. årsspillere, og holdet leverede en god, kollektiv indsats. I finalen smøgede venstrebacken Nichlas Hald dog ærmerne op og agerede i perioder enmandshær.

- Nichlas havde i det hele taget et godt stævne, og han har udviklet sig meget, siger Lars Møller om spilleren, der også var med på DHF’s Sommerlejr.

Oven på weekendens stævne ser Lars Møller frem til en sæson, som han vurderer, kan blive særdeles jævnbyrdig.

- Jeg synes, der er mange gode hold, lige som der kan ske meget rent udviklingsmæssigt i løbet af kort tid, og jeg glæder mig i høj grad til sæsonen, siger han.


Til toppen ↑