Herning-Ikast Håndbold skriver kontrakt med stortalent

Skudstærke Michala Møller har skrevet under på en 2-årig aftale med Herning-Ikast Håndbold

Herning-Ikast Håndbold fortæller følgende:

Herning-Ikast Håndbold har sikret sig underskriften fra stortalentet Michala Møller. Den 175 centimeter høje bagspiller har sat sin signatur på en 2-årig kontrakt med midtjyderne.

Den 18-årige playmaker fik sin debut på ligaholdet den 29. august 2018, da hun og resten af HIH’erne spillede deres første hjemmebanekamp i HTH Ligaen i indeværende sæson.

Michala Møller, som også er et kendt ansigt på ungdomslandsholdet, var med, da midtjydernes U18-hold forsvarede mesterskabstitlen og løb med guldet ved DM-finalerne i Gudme i forrige sæson.

Michala Møller glæder sig over aftalen og ser Herning-Ikast Håndbold, som det helt rigtige sted at fortsætte sin udvikling.

- Jeg er rigtig glad og stolt over, at have skrevet en kontrakt med Herning-Ikast Håndbold. At have været en del af dette miljø og denne klub, som ungdomspiller har givet mig utrolig meget, og det er jeg sikker på, at det også vil som seniorspiller. Jeg glæder mig rigtig meget til de kommende år, hvor jeg forventer, at fortsætte min udvikling både håndboldmæssigt, men også personligt, siger Michala Møller.

Klubbens direktør, Jakob Mølgaard Christensen, glæder sig ligeledes over den 2-årige aftale.

- Vi har store forventninger til Michalas fortsatte udvikling. Vi lavede en aftale med hinanden inden denne sæson, hvor vi ville bruge denne sæson til at lade Michala træne og leve som en professionel håndboldspiller og se om den rette udvikling ville finde sted, siger HIH-direktøren.


- Det både vi og Michala har set er, at hun er i det rette udviklingsmiljø og derfor er vi blevet enige om en 2-årig aftale, hvor Michala får tid til at udvikle sig til en etableret ligaspiller. Hendes spidskompetencer og hendes fysiske potentiale, gør at vi sammen med Michala tror på en stor fremtid, slutter en glad Jakob Mølgaard Christensen.

Generation 24