Herning U18-drenge kigger fremad

Herning FH fortæller følgende:

Sæsonen 2016/17 er tæt på færdigspillet, og vi er derfor begyndt at se frem mod 2017/18 sæsonen. Vi er ...derfor glade for at kunne meddele, at vi har vores trænerteam på plads til næste sæson og er klar til at tilbyde 2 U18D hold næste sæson under HC Midtjyllands faner. Vi er derfor mere end klar til at tage i mod jer alle, som har lyst til at spille håndbold!

TRÆNERTEAMET FOR NÆSTE SÆSON

Hold 1: Morten Kousgaard Larsen og Lasse Christensen

Hold 2: Georg Sas og Henning Dalsgaard

Vi starter op med sommertræningen 1. maj 2017 for alle interesserede. Hvis du går på efterskole nu, er du velkommen til at deltage i det omfang, det er muligt. Vi vil også tilbyde træning og træningskampe i weekenderne, så nuværende efterskole elever også kan blive en del af sammenholdet, hvis deltagelse i løbet af ugen ikke er muligt. Ligeledes vil vi tilmelde os til Beachhåndbold på Torvet i Herning i juni måned for alle.

SOMMERTRÆNINGEN

Mandag: Fysisk træning i Holing (Her vil der og blive lagt vægt på alternativ fysisk træning i sommerperioden).

Tirsdag: Haltræning 19.00 – 20.30 i Holing

Torsdag: Haltræning 19.00 – 21.00 i Holing

AMBITIONER OG TRÆNINGSMILJØ

Vi har en ambition om et træningsmiljø, der passer til den enkeltes ambition for håndbolden. Dét der er vigtigt for os er, at I giver sig 100%, I er til træning, så vi får nogle fede og sjove træninger, og I går derfra med en god og træt fornemmelse i kroppen. Derudover vil vi lægge vægt på sociale arrangementer i det omfang jeres tid tillader det.

I forhold til holdambitioner, så tilmeldes hold 1 1. divisionskvalifikation, mens hold 2 tilmeldes 2. divisionskvalifikation.

KONTAKTOPLYSNINGER

Hvis I har spørgemål eller kommentarer, er I meget velkomne til enten at kontakte Morten Kousgaard Larsen (30853453) eller Georg Sas (21660542) på telefon eller via Facebook.

Vi ses alle sammen i hallen - alle er meget velkomne til at deltage i vores sammenhold næste sæson!