HF Mors får tilgang af Magdeburg-spiller

Efter en del år i Tyskland rykker Lucas Høggard til Nykøbing og Sports College Mors

Sports College Mors og HF Mors kan præsentere en ny spiller til den kommende sæsons U19 drengehold og som boende elev på Sports College Mors. Ved siden af håndbolden skal han arbejde i SFO´en  på Lødderup Friskole. Navnet er Lucas Høggaard

Lars S. Nielsen, SC Mors & HF Mors:

- Lucas dukkede op lidt ud af det blå, via vores netværk. Efter vi havde fået kontakten, fik vi Lucas til at sende noget video fra nogle af sine kampe for Magdeburgs U19 hold. Det så rigtig spændende ud og vi fik derfor arrangeret, at han kom op til prøvetræning her i foråret, hvor vi fik bekræftet, at der ligger nogle spændende muligheder i Lucas allerede nu, men ikke mindst på sigt.

Lucas er en meget høj ung mand på ca. 2 meter, spiller venstre back og har et godt skud og et fint blik for spillet. Så forudsætningerne for at Lucas kan blive en god seniorspiller er virkelig til stede. Nu skal vi have ham implementeret til den danske håndboldstil og bygget en masse ”kilo” på hans krop i de kommende år, så hans lange krop kan holde til den belastning det er at spille håndbold på højt niveau.

Lucas er vant til at træne hårdt fra sin tid i Tyskland, hvor der bliver trænet rigtig hårdt, men måske uden så meget struktur, som vi kan tilbyde. Så det bliver virkelig spændende at følge Lucas fremadrettet.

Til sidst vil jeg gerne rette en kæmpe tak til Lødderup friskole for at have bidraget til at få Lucas herop vil at tilbyde ham et job, der kan kombineres med håndbolden. Det er utrolig vigtigt for os, at vi har nogle virksomheder på Mors, der bakker op om vores tiltag, både via sponsorater og når vi har brug for at de unge mennesker kommer ud på arbejdsmarkedet.    


Lucas Høggard:

- Jeg har boet i Tyskland i mange år hvor jeg har spillet håndbold i en af Tysklands største og mest succesrige klubber på både ungdom og senior, SC Magdeburg.

Selvom det helt sikkert er en god klub følte jeg mig ikke helt tilpas i det tyske system mere og jeg fandt i løbet af sidste sæson ud af at jeg gerne ville prøve noget nyt. Da jeg så hørte lidt om hvad man kunne tilbyde på Mors, så tøvede jeg ikke længe med at tage kontakt, så jeg kunne høre lidt mere om det hele og det endte så med et par træninger og overnatninger på College og så var jeg slet ikke i tvivl om at det var det rigtige for mig.

Jeg håber på at kunne udvikle mig rigtig meget i et godt struktureret miljø i løbet af det næste stykke tid og ser frem til at blive en del af en klub og et college med fokus på udvikling af unge spillere som mig selv.

Lucas er allerede rykket ind på Sports College Mors og er så småt i gang med træningen som startede med en 3000 meter test i mandags - og så gælder det en træningslejr her i weekenden.  

  

Generation 24