HF Mors har U15-trænere på plads

Rune Lanng og Mikkel Høgh fortsætter parløb

HF Mors fortæller følgende:

HF Mors har hermed fornøjelsen af at præsentere trænerteamet omkring U15 drenge 1-2 for sæsonen 2020-2021

Som cheftræner på årgangen har vi igen i den kommende sæson Rune Lanng, som går i gang med sin 3. sæson på denne årgang. Efter 2 år med de samme spillere, siger han dog farvel til årgang 2004, der rykker op og bliver U17 og så siger han goddag til årgang 2006, som sammen med årgang 2005 jo spiller U15 i den kommende sæson.

På hold 2 har vi også en genganger i form af Mikkel Høgh som bor på HåndboldAkademi Mors – en del af Sports College Mors. Mikkel bliver cheftræner på hold 2 i den kommende sæson efter at have delt holdet tidligere, skal han altså nu have det store ansvar og det er vi helt trygge ved. Mikkel er utrolig vellidt blandt spillerne og er meget engageret i trænergerningen.

Mikkel vil også assistere Rune omkring hold 1 efter muligheder og behov, så de kan udvikle sig bedst muligt i forskellige roller omkring det at være træner i HF Mors.

Rune er udover at være træner for HF Mors U15, også træner for U17 drengene og derudover også ansat på Skyum Idrætsefterskole, som vi jo har fælleshold med på U17 årgangen.

Mikkel er udover at være træner for U15 årgangen, elev hos en af vores hovedsponsorer, nemlig Tømmergaarden og så har han i den netop overståede sæson spillet i Aalestrup, som rykkede op i 2. div.

Vi arbejder på et par forskellige løsninger som assistenter på de 2 hold og det tegner også til at blive nogle spændende navne, som vi glæder os til at melde ud, når vi har helt klarhed over sammensætningen..

Til at hjælpe med alt det praktiske omkring holdene og hjælpe lidt til i forhold til træningen og kampene og det sociale har vi igen i 2020 lavet aftale med Lars Sørensen.

Som overordnet ansvarlig for talentudviklingen på halgulvet, vil U15 drengene og trænerne også indimellem se Lars Krarup til træningerne, så vi sikrer bedst mulig udvikling af drengene.

Generation 24