HF Mors præsenterer U15-trænere

Rune Lanng, Lars Mikkelsen og Mikkel Høgh (foto) er de udvalgte

HF Mors fortæller følgende:

HF Mors har hermed fornøjelsen af at præsentere trænerteamet omkring U15 drenge 1-2 for sæsonen 2019-2020.

Som cheftræner på årgangen har vi Rune Lanng, som også i den forgangne sæson var træner for U15 drengene.

Til at hjælpe med hold 1 får Rune Lanng den rutinerede Lars Mikkelsen, der i den forgangne sæson har været omkring U16 2 og 3.

På hold 2 har vi Mikkel Høgh som spiller på Mors-Thy Håndbolds 2. division og bor på Sports College Mors, som i den forgangne sæson har været omkring U14 3-4. Mikkel skal hjælpe Mogens Dahl, som har været træner for U14 2 i den forgangne sæson.

Mikkel vil også assistere Rune omkring hold 1 efter muligheder og behov, så de kan udvikle sig bedst muligt i forskellige roller omkring det at være træner i HF Mors.

Til at hjælpe med alt det praktiske omkring holdene og hjælpe lidt til i forhold til træningen og kampene og det sociale har vi lavet aftaler med Lars Sørensen.

Som ekstra ressource og til at hjælpe med træningen efter behov og ønsker fra de øvrige trænere har Jess Bak stillet sig til rådighed. Jess har i den forgangne sæson trænet U14 drengene sammen med Rune, men skal næste sæson træne HRH´s 2. divisions herrer.   

Som overordnet ansvarlig for talentudviklingen på halgulvet, vil U15 drengene og trænerne også indimellem se Lars Krarup til træningerne, så vi sikrer bedst mulig udvikling af drengene.

Generation 24