HF Mors præsenterer U17-trænere

Cheftrænere på årgangen er for 3. sæson i træk Jacob Hessellund og Rune Lanng

HF Mors & HF Mors/Skyum har hermed fornøjelsen af at præsentere trænerteamet omkring U17 drenge 12 2020-2021

Vi har i den kommende sæson igen 2 fælleshold med Skyum. Det har vist sig i denne sæson at det er den optimale løsning for vores samarbejde, hvor vi da turneringen sluttede, lå som nr. 2 i Jylland med hold 1 og nr. 1 i 1. Div. B med hold 2.

Som cheftrænere på årgangen har vi for 3. sæson i træk Jacob Hessellund og Rune Lanng og så supplerer vi op med en ny træner i vores område, nemlig Rasmus Herbst Andersen, som kommer fra et ophold på trænerhøjskolen i Ikast. Planen er at de 3 skal have det overordnede ansvar for begge hold og så skal de supplere og assisterer hinanden i kampene, i det omfang det nu passer med de opgaver de ellers har som trænere og spiller i HF Mors & Mors-Thy Håndbold. Det er en konstellation vi ser frem til at få afprøvet.

Jacob og Rune har nu haft årgangen i 2 år og har derfor et stort kendskab til hvordan man får tingene til at gå op i en højere enhed og hvornår og hvordan man kan belaste de spillere der går på Skyum, hvor de begge arbejder ved siden af. Rune skal også være cheftræner for et meget spændende U15 drenge 1 hold, ligesom Jacob hele tiden får ny erfaring, som ligaspiller i Mors-Thy Håndbold.

Jacob Hessellund:

- Det har for mig været helt naturligt at fortsætte som træner for U17 drengene, som går godt i spænd med det at være efterskolelærer på Skyum og at spille for Mors-Thy. Grundet de ulige årgange har vi de seneste to år har haft rig mulighed for arbejde kontinuerligt med 02’ og 03’erne. Det bliver ekstremt spændende at følge 02’ernes videre udvikling i systemet, med hvem vi jo desværre ikke nåede at fuldføre en meget spændende sæson med. Jeg ser meget frem til at komme igang med den kommende sæson og møde 04’erne. En spændende flok, som helt sikkert vil bidrage til en i forvejen rigtig god træningskultur med individuel udvikling, kontinuitet og tålmodighed som nøgleordene.

Rune Lanng supplerer:

- Jeg glæder mig meget over, at få muligheden for, at fortsætte arbejdet med en gruppe rigtig dygtige drenge på både U15 og U17. Miljøet er optimalt for at drengene kan udvikle sig, hvor især samarbejdet med Håndbold Akademi Mors og Skyum Idrætsefterskole giver nogle unikke muligheder for drengenes træningsmiljø. Jeg håber på, at jeg med min rolle kan bidrage til, at vi kan bibeholde den gode sammenhæng mellem holdene på U15 og U17 samt drengene på efterskolen.

Vores nye mand Rasmus, kommer med en lidt anden baggrund, han har tidligere selv spillet og så har han gået på Vejle Idrætsefterskole. Han kommer fra Sjælland, hvor han har været aktiv i HØJ Håndbold. Først som spiller og dernæst i flere år som ”børnetræner” – det sidste år har han været på Trænerhøjskolen i Ikast og sideløbende været træner i både Ikast og Bording.

Det bliver første gang Rasmus skal træne U17, men vi har haft gode snakke og også haft besøg af Rasmus og vi er helt sikre på at han har en masse at bidrage med i denne trænergruppe. Hans egne erfaringer fra hans ophold i Vejle, kan blive værdifulde at krydre med vores samarbejde og så er han bare en rigtig håndboldmand, så det glæder vi os rigtig meget til. Rasmus skal sideløbende med U17 også være træner for U19 2 holdet. Så vi har god tro på at vi i fællesskab kan få lagt endnu flere gode lag på den kultur vi allerede er rigtig langt med.

Rasmus:

- Jeg sagde ja til denne sæson på Mors, da det er et super fint talentudviklingsmiljø, som jeg godt kunne tænke mig at være en del af. Jeg følte også, at jeg havde brug for nye udfordringer, så da jeg fik muligheden for at træne både U17 og U19 drenge, var det umuligt at sige nej.

Til at supplere de 3 i træningslokalet og være ”fast” omkring hold 2 i kampsituationerne, har vi været så heldige/dygtige at få lavet aftale med Jens Dolberg, som spiller i Mors-Thy Håndbold på en lejekontrakt fra BSV. Dolberg har forlænget lejeaftalen med Mors-Thy i 1 år mere og i den forbindelse er han flyttet til Nykøbing og så var det jo meget naturligt at høre om ikke han ville hjælpe med at træne og det ville han heldigvis gerne. Dolberg med en baggrund fra et stærkt ungdomsarbejde i Voel og BSV, så han vil helt sikkert også kunne bidrage med en masse guldkorn og vi glæder os rigtig meget til at have Dolberg med i trænergruppen..

Jens Dolberg:

- Jeg har altid syntes det kunne være sjovt og blive træner. Så det her bliver en sjov udfordring hvor jeg sammen med de andre trænere kan være med til at udvikle de talentfulde unge mennesker.

Som overordnet ansvarlig for talentudviklingen på halgulvet, vil U17 drengene og trænerne også indimellem se Lars Krarup til træningerne, så vi sikrer bedst mulig udvikling af drengene.

Generation 24