HF Mors talent 18-19 har trænere på plads

HF Mors fortæller følgende:

HF Mors drenge talentafdeling, har samlet meget stærke trænerteams til den kommende sæson. 

Vores succesfulde U18 drenge afdeling fortsætter med Lars Krarup i spidsen og med Flemming Hangaard som assistent, derudover tilknyttes Jacob Hessellund, ligeledes som assistent, ligesom Flemming og Jacob har ansvaret for hold 2.

Truppen ser også ud til at blive med masser af kvalitet og samarbejdet med Sports College Mors, gør at de lokale talenter, bliver krydret med spillere udefra.  

U16 drengene, som er et holdfællesskab med Skyum Idrætsefterskole, skal have nyt trænerteam og der er valget faldet på Jacob Hessellund, som kommer fra et job som cheftræner for Aalborg Håndbold´s  U18 drenge hold, ligesom han selv er aktiv på Aalborgs herrehold, som netop har kvalificeret sig til DM semifinalerne. Jacob er fra Nordjylland og har en kandidat i idræt med speciale i talentudvikling. 

Som makker til Jacob, har vi fundet Rune Lanng, som ligeledes kommer fra Aalborg, hvor han har trænet U16 drenge de sidste 4 sæsoner. Rune er oprindeligt fra Viborg-egnen og uddannet skolelærer og har fået en del trænererfaring gennem de sidste 4 år i Aalborg, hvor det bl.a. er blevet til et dansk mesterskab i 2015. 

Det bliver meget spændende at følge deres udvikling af denne årgang. Fælles for dem begge er at de er ansat i et fællesskab med Skyum Idrætsefterskole, hvor de skal varetage håndbold, styrketræning og andre fag/vagter.    

På U14 drengene skal Rune så være genganger og her bliver hans makker, Jess Bak fra Skive, som jo bl.a. i en årrække har trænet HRH 74 herrerne i både 2. og 1. division, ligesom han har været et smut i Aars HK i sidste sæson. I denne sæson har Jess trænet U10 og U12 drenge i Skive FH, hvor det bl.a. er blevet til en flot JM titel til U10 drengene. 

Som målmandstræner, også på pigesiden, har vi ansat en gammel kending idet Nicolas Birke, selv tidligere HF Mors målmand, skal arbejde med målmændene i disse årgange fast 1 gang om ugen. Nicolas er nu bosat i Aalestrup-området og er bl.a. målmandstræner for flere af JHF´s kredshold, ligesom han er i et par klubber mere. 

Vi arbejder stadig på at få besat trænerpladserne på vores U14 og U16 hold 2 – som dog i træningslokalet er i gode hænder via de trænere vi allerede har på plads, men som selvfølgelig skal have ”faste” trænere med til både træning og kamp også..