U18 piger DM-semifinale HIH - Ajax 29-19 (14-9)
Michala Møller 8, Emilie Steffensen 6, Sidsel Poulsen 4, Ceclie Brandt 3, Line Kloster 3, Maja Lauritsen 2, Louise Bak Jensen 1, Liv Poulsen 1 og Olivia Simonsen 1.
Maja Eiberg 5, Alberte Halmø 3, Laura Ægidius 3, Luna Daugaard 2, Amanda Poulsen 1, Marie Nørgaard 1, Celine Burmester 1 og Mette Klostermann 1.
Udvisninger:
HIH: 1 (Frida Svingholm)
Ajax: 3 (Laura Ægidius 1, Luna Daugaard 1, Maja Eiberg 1).

På forhold var HIH klare favoritter mod Ajax, og det endte da også med, at midtjyderne sikkert spillede sig i finalen, men det gik måske helt, som det var planlagt.
Det var nemlig Ajax, der begyndte kampen klart bedst, og via 5-2 var Ajax efter 13 minutters spil pludselig foran 8-5.
Glæden blev dog kort for københavnerne, for HIH smøgede ærmerne helt op og scorede seks gange i træk. Og så var den kamp afgjort.
Ajax havde ganske enkelt ikke våben, der kunne stække HIH's offensiv, hvor især Michala Mølller var effektiv, og i HIH-målet gjorde Louise Bak Jensen det svært for Ajax-spillerne og snuppede blandt andet to kontraafslutninger på kort tid. Keeperen kom også på måltavlen, da hun straffede Ajax' 7 mod 6-spil.
2. halvleg var blottet for spænding, og man havde følelsen af, at HIH hele tiden kunne stramme garnet, hvis man ville.