HIK og Virum-Sorgenfri Håndboldklub indgår samarbejde

HIK og VSH valgt at lancere et nyt samarbejde om et fælles setup på U17 pige og drenge

De gode talentudviklingsmiljøer i U17 årgangene hænger ikke på træerne i sjællandsk håndbold i disse år, da mængden af spillere på efterskole samt en mere øget centralisering af de tilbageværende håndboldspillere resulterer i en stor udtømning af gode miljøer.

De to klubber siger følgende om samarbejdet:

I bestræbelserne efter at kunne levere et stærkt elitært udviklingssetup nord for København for U17 drenge og piger har HIK og VSH valgt at lancere et nyt samarbejde om et fælles setup på U17 pige og drenge fra sæson 2023/24.

Målet med samarbejdet er, at skabe rammerne for et elitemiljø nord for København, hvor spillere, der ikke er taget på efterskole, eller er vendt tilbage igen får muligheden for at træne og spille med høj kvalitet.

Begge klubber er indstillet på at investere ressourcer i projektet og vil tilbyde de bedste rammer bestående af stærke trænerteams, fysisk træner, målmandstræner og øget fokus på individuel udvikling via brug af video.

HIK og VSH ønsker begge at kunne sikre et godt håndboldtilbud til områdets unge talenter. Mange klubber ser i disse år lukkede hold og det er et problem man vil til livs via dette holdfællesskab. Man ønsker at sikre spillerne en sikkerhed i, at der er et hold at spille på, samtidig med muligheden for at danne et rigtig stærkt 1. Hold, der kan kæmpe med i toppen af sjællandsk håndbold.