HIK/KFUM præsenterer næste års cheftrænere

Det er med stor glæde, at HIK/KFUM nu kan præsentere cheftrænerne for sæsonen 2018/19 på de to årgange, som holdfællesskabet omfatter - skriver klubben.

JENS EJLERTSEN PÅ U16 PIGE
CASPER ZYRMYHLEN PÅ U18 PIGE
ANDREAS WOLF PÅ U16 DRENGE
MARTIN BJØRNESTAD PÅ U18 DRENGE

HIK og KFUM har besluttet at fortsætte samarbejdet i et mere etableret set-up og har med det formål at skabe en fælles kultur på U16 og U18 nedsat et udvalg, der skal løfte denne opgave. 
Vi glæder os til samarbejdet med et stærkt trænerteam, der skal løfte de to klubbers fælles ambitioner, og til en spændende sæson med forhåbentlig mange gode sportslige oplevelser.

U16 pige: Jens Ejlertsen
Jens har igennem de sidste 8 sæsoner været blandt HIK’s mest engagerede trænere, ligesom han har en fortid i HIK’s håndboldledelse. 
Jens har igennem årene trænet både drenge- og pigehold og har i indeværende sæson stået i spidsen for HIK’s U14-piger. Det er naturligt for Jens at følge ældste årgang fra denne gruppe spillere videre på U16, hvorved han automatisk træder ind i holdfællesskabet. 
Til daglig er Jens, som er 34 år, udskolingslærer på Hellerup Skole.

U16 drenge: Andreas Wolf
Andreas er oprindelig fra Esbjerg, hvor han har trænet årgang 00-drenge og været kredstræner i kreds 7. Siden sommeren 2015 har nu 24-årige Andreas boet i København og været træner i HIK. 
De to første sæsoner var det U14 drenge, der nød godt af hans store håndboldviden og behagelige væsen, og i indeværende sæson har Andreas trænet HIK/KFUM’s dygtige U16 drenge med hvem han i januar blev Pokalvinder. Han fortsætter nu det gode arbejde på årgangen. 
Ved siden af beskæftigelsen som håndboldtræner læser Andreas idræt på Københavns Universitet.

U18 pige: Casper Zyrmyhlen 
Casper er som den eneste af de fire cheftrænere et ubeskrevet blad i HIK/KFUM-sammenhæng. Han er 33 år og fra Tårs i Nordjylland, hvor han nærmest er født med en håndbold i hånden. En knæskade satte imidlertid en stopper for Caspers egne håndbolddrømme, og i stedet indledte han for 9 år siden en trænerkarriere, inden han kort tid efter flyttede til København. 
I indeværende sæson står Casper i spidsen for Roskildes damer i 2. division, som møder HIK den 17. marts i Maglegårdshallen. Casper kan passende benytte lejligheden til at hente sit nye trænertøj, så han er helt klar til en sæson i HIK/KFUM-trøjen. 
Der skal lyde et varmt velkommen til Casper, som vi er sikre på vil blive taget vel imod af såvel spillere som trænerkolleger. 
Casper har også et civilt arbejde som formand i et nedrivningsfirma.

U18 drenge: Martin Kærgaard Bjørnestad
Den sidste i rækken af cheftrænere er Martin, 32 år, som også i indeværende sæson har trænet U18 drenge. Før han kom til HIK/KFUM, var han i en årrække træner i Ydun for både herrer og damer i 2. division, ligesom han har ledt Yduns U18 drenge til DM to år i træk. 
Martin har heldigvis været glad for skiftet til HIK/KFUM, og de varme følelser er i høj grad gengældt. Martin går derfor nu en ny sæson i møde på U18-årgangen, hvor forventningerne til det håndboldmæssige niveau er rigtig store. 
Martin har netop afsluttet sin uddannelse som serviceøkonom og er på udkig efter det rigtige job.