Hjortshøj bytter Århus Håndbold U18 ud med HEI's seniorer

HEI Håndbold fortæller følgende:

Det bliver 33-årige Mads Hjortshøj, som skal stå i spidsen for det kommende 1. divisionsmandskab i HEI Håndbold. Aftalen er kommet på plads i samarbejde med Århus Håndbold og det U18-samarbejde, som i flere år har været garant for at udvikle talentmassen i Aarhus.
Foran en spændt spillertrup kunne HEI Håndbold torsdag aften løfte sløret for, at det bliver Mads Hjortshøj, der næste sæson tager skridtet fra succesfuld ungdomstræner i Århus Håndbold til seniortræner for de kommende 1. divisionsherrer. Et naturligt skridt for den dygtige og vellidte træner, hvilket understreges af, at flere nuværende spillere i HEI havde peget på ham som en potentiel trænerkandidat.
Omkring skiftet til HEI Håndbold udtaler Mads Hjortshøj.
- Jeg kender til klubben, hvor jeg tidligere har været ungdomstræner og har fulgt deres seniorhold tæt i flere sæsoner. Oprykningen til 1. division sker efter et par forsøg og med flere spillere, som jeg kender igennem Århus Håndbolds U18-samarbejde. Så at det netop er i HEI, at jeg får mulighed for at starte som seniortræner virker som et naturligt skridt, og betyder meget for mig.

Fortsat fokus på rammerne

Klubbens fokus er fortsat at forbedre rammerne og her passer Mads Hjorthøj perfekt ind i de ambitioner, lyder det.
- Med tilknytningen af Mads, sikrer vi en kompetent og veluddannet træner til at stå i spidsen for vores 1. divisions mandskab. Han kender klubben og mange af spillerne, hvilket giver mulighed for at bygge videre på det fundament, som har sikret os oprykningen, fortæller sportslig ansvarlig i HEI, Lean Bach-Nielsen, og tilføjer, at HEI arbejder på at tilknytte endnu en træner, som skal komplementere Mads Hjortshøj og det samlede set-up.
Det kræver et stort arbejde at rykke op i landets næstbedste række, og derfor glæder det HEI at flere og flere får øjnene op for klubben og det spændende projekt.
- Vi oplever en positiv interesse i forhold til at bidrage til holdet, klubben og HEI som forening. Det gælder på spillersiden, hvor flere spillere finder det interessant at være en del af et godt træningsmiljø. Samtidig oplever vi også en øget interesse fra sponsorer og frivillige, hvilket er essentielt for at lykkedes både på kort og på lang sigt, fortæller Lean Bach-Nielsen.