Højintenst da Skanderborg fik bronze

Fysikken blev afgørende i U19-drengenes bronzekamp

At bronzekampe ved et DM ikke er ligegyldige, det leverede U19-drengene fra Skanderborg og GOG et fremragende bevis på i søndagens kamp i Gudme.

Det to hold gav hinanden en intens kamp med masser af fight og udvisninger - og god håndbold.

I de to ender to to gode keepere: Skanderborgs Benjamin Boye og GOGs Atal Lakanval. Sidstnævnte leverede blandt andet to forrygende redninger på to kontraangreb med få sekunders interval - og Boye var især i slutfasen stærkt spillende.

Skanderborg var hele tiden et lille skridt foran GOG. De to store motorer for Skanderborg var Nicolai Skytte og Jonas Fuglsbjerg, og så var Frederik Arnoldsen stærk på stregen. Hos GOG var der blandt andet plusser i bogen til Victor Balzter.

Frederik Arnoldsen fik kort inde i 2. halvleg sin tredje udvisning, og det lignede en meget stor opgave for Skanderborg at udvære den lange landsholdspiller. Men ind kom Magnus Lindeborg, og han spillede fejlfri 20 minutter og scorede på alt, hvad han fik i hænderne.

Masser af ros til GOG for at tage kampen op mod Skanderborgs større fysik - og med et næsten rent 03-hold, mon så ikke GOG i næste sæson har gode muligheder for at tage et skridt eller to på fra årets fjerdeplads.

Generation 24