Hørning ser tilbage på det uofficielle U12 DM - drenge

Hørning Håndbold har sendt følgende til Ubold:

Hørning Håndbolds U12 drenge deltog ved det uofficielle U12 DM i Hvidovre, hvilket drengene havde set meget frem til.

Hørning kom i en hård pulje, hvor nr. 1, 2 og 3 fra U10 DM var med. Kun 2 af holdene gik videre fra puljen til slutspillet om DM. Lørdag startede drengene ud mod TMS Ringsted, og de fik en nervøs start. Heldigvis fik drengene styr på nerverne i løbet af kampen, og via meget flot forsvarsspil vandt de kampen 11-4. Herefter mødte de Helsinge, som de slog 19-10, og drengene var dermed sikret at gå videre, inden de mødte Ry i sidste puljekamp. Hørningdrengene slog Ry 18-13 og var dermed puljevinder.

Søndag skulle de møde Stjernen IF og Roskilde i en mellemrundepulje, hvor kun 1’eren gik videre til semifinalen. Holdet startede ud med at slå Stjernen, som var fynske mestre med cifrene 21-11. Herefter slog de Roskilde 16-8, og holdet var dermed sikret en semifinaleplads. Søndag spillede drengene sig virkelig op ift. lørdag, hvor drengene ikke spillede helt op til det niveau, som trænerne ved, at de kan. Drengene spillede fremragende håndbold søndag, og de udviste kæmpe fightervilje og sammenhold.

I semifinalen skulle Hørning møde GOG, og det var nogle meget opsatte drenge, som ville dø for at komme i den finale. Forsvaret var fremragende og Oliver lukkede fuldstændigt af i målet, hvilket resulterede i, at Hørning førte 9-0 efter 11. minutters spil. Drengene så sig ikke tilbage og vandt semifinalen klart med 21-10. Holdet var klar til finalen, som var en gentagelse af U10 DM finalen mellem Hørning og Ry. Drengene var meget opsatte på at få revanche fra dengang, hvor de tabte med 1 mål til Ry. Den her gang skulle guldet med hjem til Hørning.

Drengene spillede en fantastisk finale, hvor forsvarspillet igen var outstanding, og det samme var Oliver i målet. Angrebsspillet var også i en klasse for sig, og Ry fik ikke et ben til jorden i den kamp. De mødte 11 krigere, som ville give deres højre arm for den guldmedalje. Hørning vandt kampen 20-6, og drengene kan dermed kalde sig danske mestre 2016/2017.

U12 DM var på flere måder en stor oplevelse, ikke mindst fordi at vi igennem hele weekenden så flere klubber, som havde dygtige individuelle spillere og som spillede flot, teknisk og hurtig håndbold. Her kan Ry og HEI blandt andre nævnes for at spille rigtig flot og med en stor bredde. Fremtiden ser lys ud for ungdomshåndbolden, og vores indtryk er, at flere og flere klubber har fokus på spillernes individuelle egenskaber i begge ender af banen.

U12 DM var en god afslutning på en forrygende sæson for Hørning Håndbolds U12 drenge, som har vundet alt, de har deltaget i. Foruden alle sejrene har drengene et fantastisk sammenhold uden for banen. Det er en fornøjelse at arbejde med de her drenge, som altid møder glade og klar op til træning, og de vil rigtig gerne udvikle sig og lære hele tiden. Tusind tak for opbakningen igennem hele sæsonen til forældre, bedsteforældre og søskende. Det har været en fornøjelse at arbejde sammen med jer, og vi i trænerteamet er meget stolte over vores skønne drenge, og det som de både på banen og uden for banen har vist hele håndbold Danmark.

Med venlig hilsen et meget stolt U12 drenge trænerteam fra Hørning Håndbold

Holdet består af følgende spillere: Oliver Bjørn, Tobias Lyhr, Lukas Emdorf, Nicklas Bang, Lukas Holm, Magnus Lindeborg, Gustav Horskjær, Joachim Pedersen, Mathias Knudsen, Emil Gürsoy og Rasmus Madsen.