Hvem drømmer ikke om at møde Mikkel Hansen?

Ubold har modtaget følgende skriv fra Generation Handball:

I den forgangne weekend gik en drøm i opfyldelse, da de to bedste venner Casper Maj Nielsen og Lasse Cieslak mødte deres store idol Mikkel Hansen, og det hele foregik i den magiske by Paris. Casper Maj Nielsen vandt turen ved at deltage i konkurrencen “Mig og min bedste ven til Paris” ved Generation Handball 2017. Konkurrencen blev afholdt som et samarbejde mellem Generation Handball og Mikkel Hansens forening mod mobning MH24.

Mødet med et idol

I fredags fløj Casper Maj Nielsen og Lasse Cieslak fra Danmark til Paris i selskab med Lasses far Henrik Cieslak. Programmet fredag og lørdag bød bl.a. på besøg ved turistattraktioner såsom Eiffeltårnet. Drengene overværede også Mikkel Hansens hold Paris SG spille mod det danske hold Aalborg Håndbold. Paris SG vandt CL-kampen med cifrene 31-28 efter nogle spændende 60 minutter, og det var fantastisk fedt at opleve den intense håndboldatmosfære live i hallen.

Det helt store højdepunkt for turen var dog selvfølgelig middagen med Mikkel Hansen, og lørdag aften mødte Casper Maj Nielsen og Lasse Cieslak endelig deres idol. Drengene sad endda lige over for ham under hele middagen, og Mikkel sørgede for at give dem en fantastisk aften:

- Mikkel er så fed og cool en person, og det var helt vildt fedt at snakke med ham hele aftenen, og vi kunne stille alle de spørgsmål, vi ville, sagde Casper Maj Nielsen.

- Den her tur har været fantastisk, og vi har oplevet så mange fede ting, tilføjede Lasse Cieslak. Om søndagen gik turen igen hjem til Danmark.

Forhåbentligt klar til Generation Handball 2018

Casper Maj Nielsen og Lasse Cieslak spiller begge for det samme hold i klubben Team Sydhavsøerne, og Henrik Cieslak er træner for holdet. De var alle en del af Generation Handball 2017, og de ytrede mange flotte ord om deres oplevelser ved festivalen.

Drengenes holdning var klar:

- Det var helt sikkert det bedste håndboldstævne, vi nogensinde har været til, sagde de.'

Henrik Cieslak, som faktisk selv tidligere har spillet på Team Sydhavsøernes bedste seniorhold i mange år, var enig og tilføjede:

- Sammenhold er en meget vigtig del af drengenes hold. Generation Handball var en god oplevelse for os, fordi det er et ekstraordinært håndboldstævne, og det retter fokus mod at skabe et godt socialt miljø, netop som vi også gør det i Team Sydhavsøerne.

Vi håber meget på at se drengene og resten af Team Sydhavsøerne som en del af Generation Handball i 2018.