Hylleberg forlænger med TTH

TTH-profilen Mathilde Hylleberg har forlænget sin kontrakt i TTH Holstebro, så den nu går til sommeren 2021. Det fortæller klubben.
Det 20-årige "Made In Holstebro" talent har haft størstedelen af sin håndboldopvækst i TTH Holstebro, hvor hun i høj grad har gjort massive fremskridt gennem årene. Den markante højrefløj er gået fra at være et lokalt talent til en ligaprofil, der også er med i A-landsholdets bruttotrup.
 
TTH-direktør John Mikkelsen er stolt over at forlænge med en af klubbens egne:
 
- Det er fantastisk at forlænge med et "Made In Holstebro" talent, som trinvist har udviklet sig via klubbens eget talentakademi til en ligaprofil. Det er flot arbejde af både Mathilde såvel som de forskellige trænere med Pether Krautmeyer i spidsen. Mathildes udvikling er gået rigtig stærkt, og vi er stolte af, at vi fortsætter vores rejse sammen.
 
Netop TTH spiller en særlig rolle for Mathilde Hylleberg, og hun er meget glad for at forlænge sin kontrakt: 
 
- TTH har mit hjerte. Jeg føler mig rigtig godt tilpas og nyder at være her. Derudover har det været afgørende, at jeg kan få en masse spilletid, tage mere ansvar, og at jeg kan fortsætte min udvikling i de trygge rammer, der er i TTH, siger Mathilde Hylleberg.
 
Fra trænerens side af bordet er der også begejstring at spore. Pether Krautmeyer har fulgt Mathilde Hylleberg nøje de sidste mange år og ser frem til mere tid til at udvikle den dygtige højrefløj:
 
- På holdets og klubbens vegne er jeg meget glad for, at Mathilde har valgt at fortsætte i TTH Holstebro, hvor vi sammen vil arbejde hårdt for, at hun kan blive en endnu stærkere håndboldspiller. Samtidig er Mathilde en dygtig og ærgerrig spiller, som bidrager med en stærk træningskultur i klubben. Mathilde Hylleberg og TTH er derfor et rigtigt godt match, siger Pether Krautmeyer. 
 
Personlig sponsor for Mathilde Hylleberg er Struer Lydens By.
 
Fakta Mathilde Hylleberg
- 20 år 
- Startede med at spille håndbold i Resen KFUM
- Har spillet i Holstebro siden hun var 11 år
- Har været tilknyttet Holstebro Elitesports Talentprogram i 6 år 
- Er i gang med sin 4. sæson som senior
Generation 24