Ikast Håndbold køber norsk landsholdskeeper fri

Olivia Nygaard skifter fra Storhamar til Ikast Håndbold til sommer

Ikast Håndbold skriver følgende:

Den danske nordmand Olivia Nygaard skifter fra Storhamar til Ikast Håndbold til sommer på en 4-årig aftale efter Ikast Håndbold har købt hende fri. Det 22-årige målvogtertalent har fået hele sin håndboldopdragelse i Norge, hvor hun har spillet for Fana og Storhamar. Nu går turen til heden og Ikast Hånddbold.

Olivia Nygaard har netop været til VM-slutrunden med det norske landshold og vender ligesom Ingvild Bakkerud og Stine Skogrand hjem med en VM-sølvmedalje. Næste sæson bliver hun også holdkammerater med de to nordmænd, mens Olivia Nygaard kommer til at danne skandinavisk duo i målet med Irma Schjött.

Det unge målmandstalent fik sin slutrundedebut til det netop afsluttede verdensmesterskab, hvor hun også blev nomineret til prisen som ”Best Young Player”. At det er lykkes Ikast at tiltrække et talent som Olivia Nygaard på en 4-årig aftale, skaber glæde på direktionsgangen, lyder det fra Daniel Grønhøj.

- Jeg er ekstremt glad og stolt over det er lykkedes at lave en aftale med Olivia fra sommeren 2024. Jeg har forventninger til, at Olivia fra dag ét kommer til at gøre en forskel for os, mens hun samtidig er et af de største talenter, der findes på keeperpositionen. Jeg glæder mig til at se Olivia i Ikast-trøjen og følge hendes udvikling de kommende fire år.

Oliver Nygaard ser også selv frem til at komme til heden og Ikast Håndbold, hvor hun glæder sig til at blive en del af holdet. Hun tror på, at det er det rigtige sted for hende for at fortsætte udviklingen i målet, hvor klubbens ambitioner stemmer overens med hendes.

- Jeg glæder mig ekstremt meget til at komme til Danmark og spille for Ikast til næste sæson. Jeg mener, at det er det rigtige sted for mig og har valgt Ikast, fordi jeg tror på, at jeg kan fortsætte min udvikling godt her. Jeg glæder mig til at bidrage til holdet, så vi kan opnå de ambitioner, som klubben har.

Med tilgangen af Olivia Nygaard i den kommende sæson, betyder samtidig også, at vi efter den nuværende sæson tager afsted med Filippa Idehn og Andrea Austmo.

Generation 24