Ikast-piger klar i Qatar til VM

I de kommende dage spilles der VM for skoleholdi Doha i qatar - og hos pigerne er Danmark repræsenteret af Sports Star College fra Ikast. Træner Ole Jensen har leveret følgende optakt:

Vi ankom til Doha onsdag morgen kl. 6 og herefter indlogeret på et fint hotel downtown Doha. Fantastisk spændende at opleve en helt anderledes kultur vi vi dagligt møder.

Forholdene er rigtig fine og deres sportsanlæg er top klasse. Det eneste der kræver lidt tålmodighed er transporten, som meget presset. Det er en storby med meget trafik så det kan tage lang tid til hallen, men det vender man sig til.

Onsdagen gik med indlogering og så sovet lidt samt et styrkepas på hotellet. I dag (torsdag) var vi i en af hallerne og se Kroatien mod Frankrig fra vores pulje og senere i dag er der åbningsarrangement.

Vi har første kamp imorgen mod Belgien og ingen anelse om det generelle niveau for Belgien og resten af holdene ved mesterskabet, men glæder os rigtig meget til at komme igang. Vi er altså klar til nogle gode dage med 13 friske piger.