Indlæg: Når efterskole ophold og håndbold går hånd i hånd

Silkeborg Efterskole og ØBG har fået skabt en fin sammenhæng mellem efterskoleophold og håndbold

Ubold har modtaget følgende fra Silkeborg Efterskole:

Sidste weekend spillede ØBG's U16 drenge sig i ligaen med en stor sejr på 34-19 over Fredericia. Fire af spillerne på holdet er elever fra Silkeborg Efterskole. Og træner for U16 holdet Jesper Johnsen er samtidig ansvarlig for drengehåndbolden på SIlkeborg Efterskole.

- Det har haft kæmpe betydning for vores træningsmiljø i ØBG, at vi har kunne samarbejde med efterskolen og har kunne supplere med spillere til både hold 1 og 2. Vi havde i forvejen en flok rigtig dygtige drenge, men næsten alle er 1. års. Det, at vi har fået tilgang af en flok 2.års drenge, har gjort vores træninger mere intense og har udviklet et sundt konkurrencemiljø, hvor der er blevet lidt kamp om pladserne - samtidig har det været et stort plus at jeg som træner både har haft dem på efterskolen og i klub træningen om aftenen, fortæller Jesper Johnsen - mens spiller Mathias Nicolaisen supplerer:

- Det har betydet meget for mig, at det er den samme træner, der er begge steder - der bliver en sammenhæng i hverdagen og Jesper har styr på vores træningsmængde og forstår, at vi jo er på efterskole og derfor skal en masse andet med skolen.

- Det er også fedt, at vi er så forskellige, her er plads til alle både de allerbedste, men også dem der lige nu er knapt så dygtige - men kendetegnet er at alle vil deres sport. En af de andre ting, jeg personligt er rigtig glad for, er at det er muligt at træne fysisk træning med Elite Silkeborg sammen med U19 spillerne fra BSV - det har jeg lært rigtig meget af .

Efter jul står den på liga bold og her får drengene fra SES nok at se til .
“ vi er jo kommet på efterskole for at få en masse oplevelser ikke kun med vores sport men også med alt det andet der er en del af efterskolen - så vi skal selvfølgelig på ski på linje ture og til Berlin , så må vores træner få lagt kampene og træningen så det passer , siger Mathias med et glimt i øjet - vi vil jo have alle oplevelser med “

Se mere på www.silkeborgefterskole.dk

Generation 24