Informationsmøde i forbindelse med talenttræningen

Der er i den kommende weekend talenttræning for drengene. I den forbindelse afholder U18 landstræner Claus Hansen et informationsmøde for spillernes trænere og forældre. 

Fredag 18.00 - 19.00 i Sakskøbing Idrætscenter 

Søndag 16.00 - 17.00 i Sydbank Arena i Kolding 

Om mødet fortæller Claus Hansen.

- Jeg synes det er vigtigt at orientere nogle af spillernes vigtigste relationer om landsholdsarbejdet, så vi sammen kan hjælpe spillerne på vej i de kommende år. Det er trænerne der kender spillerne bedst og arbejder med dem i hverdagen, derfor er det vigtigt, at vi så vidt muligt trækker i samme retning og har en fælles forståelse, selvom vores perspektiver og syn på tingene kan være forskellige", siger Claus Hansen. "Forældrenes opbakning er vigtig, men det er også vigtigt, at forældrene lærer at give slip, børnene lykkes ikke, hvis det ikke er deres eget projekt. Den indre motivation er helt afgørende, konstaterer landstræneren og fortsætter:

- Desuden er der ingen tvivl om, at vi i teamet omkring U18 landsholdet griber nogle ting anderledes an end de fleste spillere er vant til. Vi skal lære spillere at kunne præstere på højt niveau i ni kampe på omkring femten dage. Det er en helt anden udfordring end at spille andre turneringer, spørg bare dem der har prøvet det. Her er det vigtigt, at spillerne lærer at være seriøse ikke alene omkring deres træning og deres kampe, men også omkring alt det andet, det fysiske, det mentale, søvnen og kosten. Det bliver meget nemmere at skabe forståelse for det, hvis det bliver et fælles projekt.