Jens Steffensen i spidsen for MH24

Håndboldspiller Mikkel Hansens forening mod mobning MH24 får Jens Steffensen som ny projektleder. Jens Steffensen, som ligeledes er manager for håndboldfestivalen Generation Handball, er tiltrådt. Det forrtælles i en pressemeddelelse.

MH24 er gået aktivt ind i kampen mod mobning og arbejder for at skabe trivsel og et godt socialt miljø blandt unge håndboldspillere. Samme værdier deles af Generation Handball, og de to organisationer påbegyndte allerede et konstruktivt samarbejde i 2016. Båndene mellem MH24 og Generation Handball knyttes nu endnu tættere sammen med MH24s ansættelse af Jens Steffensen.

- Jeg ser frem til at påbegynde arbejdet med MH24. Projektet har enormt potentiale til at gøre en forskel for børn og unge i landets håndboldklubber, og det er en spændende og givende udfordring at skulle stå i spidsen for en god sag som MH24, siger Jens Steffensen og uddyber

- Samtidigt ser jeg en mulighed for, at MH24 kan styrke sit arbejde med trivsel og sammenhold gennem samarbejdet med Generation Handball. Med fælles værdier som fundament kan de to projekter med deres forskellige indgangsvinkler til håndboldverdenen drage nytte af og forstærke hinanden”.

Bestyrelsesmedlem for MH24 Claus Flensborg har følgende kommentar til ansættelsen af Jens Steffensen.
Vi glæder os til at få Jens Steffensen som projektleder. Han har et stort netværk i håndboldverdenen og har bl.a. selv været håndboldtræner i mange år. Det er ambitionen at vort budskab ”No place for bullying” når så mange børn, trænere og forældre som muligt. '

Ansættelsen af Jens Steffensen som projektleder betyder også, at de fysiske rammer for MH24 flytter til Viborg og får kontor sammen med Generation Handball og Viborg Idrætsråd. Det vækker stor begejstring i den midtjyske håndboldby, og sportschef i Viborg Idrætsråd Morten Erfurth er positiv:

- Det er uden tvivl en styrkelse af Viborgs sportslige profil at få MH24 til Viborg Kommune. MH24 har en fantastisk sag og er på kort tid lykkedes med at blive en vigtig spiller i håndboldverdenen og i kampen mod mobning. Det bakker Viborg Idrætsråd naturligvis op om, og vi glæder os til samarbejdet.