Bording KFUM, 1. div. A - Skanderborg Håndbold 1. Div. B 29-21

ØBG Silkeborg, 1. Div. A - HF Mors / Nordmors 1. Div. A - 26-28

Randers HK, Liga - Silkeborg-Voel KFUM, Liga 26-16

U16 drenge
Skanderborg Håndbold, Liga - TTH Holstebro, 1. Div. 36-26

U18 piger
TTH Holstebro 1.Div. - Sønderjyske Ungdom, 1. Div. 34-28
Et kort referat: De to hold fulgtes ad gennnem hele 1. halvleg, men fra 2. halvlegs start var det Sønderjyske, der overtog styringen. Og foran 22-20 så det faktisk ud som om, at holdet havde slået et afgørende hul. Det var ikke tilfældet.
Anført af en fremragende Line Toftgaard Frandsen, der blev kåret til pokalfighter, vendte TTH kampen i stor stil, og i sidste 10 minutter satte TTH sig tungt på Sønderjyske. Sønderjyderne kunne ganske enkelt ikke holde TTH fra at score, og vestjydernes sejr var aldrig i fare.

U18 drenge
UH Esbjerg, 1. Div. - Århus Håndbold 1. Div. 33-34 efter forlænget spilletid. 28-28 i ordinær kamp.
Et kort referat: Det blev en fremragende kamp med både fysik og flotte individuelle præstationer.
Midtvejs i 1. halvleg trak Århus fra, selv om holdet smed flere kontraer væk. Foran 15-11 så det godt ud for de orangetrøjede, men Esbjerg blev ved med at klø på, og ved pausen førte Århus kun 15-13.
Esbjerg var klart bedst fra 2. halvlegs begyndelse, og holdet bragte sig foran 22-18. Århus så ikke specielt gode ud i denne periode, men der var mere i holdet, og der var kontakt ved 24-24. Esbjerg var dog hele tiden et lille skridt foran, og Århus måtte vente til fire sekunder før tid, før der blev udlignet ved Mads Lenbroch. Esbjeg nåede at få et frikast efter tid, men det røg i Århus-muren.
I den forlængede spilletid var Århus bedst fra start og bragte sig foran med tre mål. Esbjerg kæmpede sig dog tilbage i opgøret, og efter at Århus havde brændt et straffekst med 30 sekunder igen og 34-33 på måltavlen, havde Esbjerg muligheden. Esbjergs angreb endte dog med en angrebsfejl, og så kunne Esbjerg juble.
Niklas Pallesen fra Århus blev kåret som kampens fighter.