Johnsens træningsdukker er blevet et hit

Jesper Johnsen har foreløbig solgt cirka 600 af sine store træningsdukker

Rundt om i efterhånden en del klubber finder man de oppustelige træningsdukker, der kan agere "menneskekegler" i mange forskellige sammenhænge og øvelse, dukker som håndboldtræner i ØBG og efterskolelærer Jesper Johnsen sælger.

Men faktisk er det lidt af et tilfælde, at han er blevet dukkesælger.

- For fire år siden så jeg under en håndboldstudietur en klub, der brugte nogen oppustelige dukker i sin træning. De blev brugt til at træne finter og skud på. Sådan nogen ville jeg også have, men da jeg fandt ud de kostede mere end 3000 kr pr stk. var det helt urealistisk for vores lille klub, fortæller Jesper Johnsen og fortsætter:

- Så jeg begyndte at se, om der var andre modeller på markedet. De billigste, jeg kunne finde, kostede 1200 kr. pr stk., og det synes jeg stadig var for dyrt. Under en privat middag med en af mine håndbolddrenges fædre kommer vi tilfældigvis til at snakke om de her dukker. Han nævner, at dem tror han godt, han kan få lavet til en anden pris i Kina, hvor han har et firma liggende.

- 14 dage efter har han fundet frem til et sted, hvor vi kan få lavet vores dukker. På hans næste rejse tager han 4 dukker med hjem, og vi bruger dem i træningen de næste måneder og finder ud af, at det her, det virker altså. Det er blandt andet fedt, at dukkerne, fordi de har lidt vand i bunden i særskilt rum, rejser sig op selv, når man støder ind i dem eller laver finter tæt på dem.

Godt supplement

Efter at have oplevet dukkerne under testet i ØBG er vurdering, at dukkerne er sjove at have med som  supplement til den daglige træning.

- Så jeg og min assistenttræner bestemmer os for at købe 100 dukker hjem og så sælge dem for en pris, hvor andre små klubber kan få glæde af dem. Herefter laver jeg en video med nogen ideer til træning med dukkerne og smider videoen på Facebook med en pris på 500 kr plus moms, fortæller Jesper Johnsen.

Inden der er gået to dage, er alle 100 dukker solgt...

- Siden har vi solgt ca. 600 dukker til klubber i hele Norden. Det lille overskud, vi laver på dukkerne, er gået til  ØBGs U14, nu U16 drengehold, hvor jeg er træner. Det har gjort, at vi har haft mulighed for at lave et meget stærkt sportslig setup i ØBG, lyder det fra Jesper Johnsen.

Fakta:

Man kan købe 2 størrelser dukker. En på 175 cm, som er rigtig god til børne- og ungdomshold op til U16, og så en på 205 cm der egner sig til U16 og opefter.

Pris: 500 kr. + moms.

Hvis man vil høre mere om dukkerne så kontakt Jesper Johnsen på jesperogsannehelle@mail.dk og/eller se mere på http://johnsensdrenge.dk/?page_id=266

Link med øvelser : https://www.youtube.com/watch?v=GugEptiULF0&feature=youtu.be

 

 

 

Generation 24