Julie Lilholt på håndboldeventyr i Berlin

Landsholdsspilleren bytter Aarhus United ud med Füchse Berlin

Aarhus United fortæller følgende:

Kort tid efter at Julie Lilholt får sat studenterhuen på hovedet på Risskov Gymnasium, rejser Julie fra Aarhus for at fortsætte håndboldkarrieren hos Füchse Berlin Frauen Handball i 2. Bundesliga. Parterne har skrevet under på en 2-årig kontrakt.

Trænerduoen i Füchse Berlin er de to tidligere tyske landsholdsspillere Susan Mueller og Nina Christine Mueller, der begge har optrådt i den danske liga i deres aktive karriere. Lige nu gør de meget godt i Berlin, hvor Füchse, med 5 kampe tilbage i sæsonen, indtager 3. pladsen med kun 2 point op til 1. pladsen, der giver direkte adgang til den bedste tyske række.

I denne sæson har Julie Lilholt været fast spiller på det succesfulde AARHUS UNITED U19-hold, der netop har vundet DM-sølv og samtidig været en stor del af ligaholdet, hvor Julie ofte har trænet med. Det er også blevet til 4 kampe i denne sæson i Kvindeligaen.

Julie har fået sin håndboldopdragelse i barndomsklubben HEI og sidenhen i talentmiljøet omkring AARHUS UNITED, hvor Julie har været på kontrakt i år. Nu forlader Julie de trygge rammer i Smilets By, men heldigvis med mod på det eventyr, der venter. Julie selv fortæller:

- Efter en fantastisk sæson med AARHUS UNITEDs U19-hold og efter nogle spændende kampe med ligaholdet ser jeg frem til at komme ud og prøve mig selv af i et andet land og i en anden håndboldkultur. Jeg glæder mig selvfølgelig til at spille håndbold i Tyskland, men i lige så høj grad til at opleve en anden kultur i min dagligdag og derigennem udvikle mig som menneske, siger Julie. Hun fortsætter:

- Jeg har været på besøg i klubben, og der fik jeg et rigtigt godt indtryk og også en følelse af, at det er det rigtige sted, for at jeg kan udvikle mig yderligere som håndboldspiller. Det gør selvfølgelig heller ikke noget, at klubben ligger i Berlin slutter Julie med et stort smil.

Alle i AARHUS UNITED takker Julie for hendes bidrag til klubben, og vi ønsker al muligt held og lykke i Berlin.

Bazar Vest har været personlig sponsor for Julie Lilholt i sæsonen 22/23.

Generation 24