Julie Mathiesen Scaglione på kontrakt i HIH

Bagspilleren skal både være en del af U19- og ligaholdet i HIH

HIH fortæller følgende:

Hun har det ikke fra fremmede, Julie. Hendes mor er den tidligere landsholdsspiller Lone Mathiesen, der slog sine folder i hæderkronede Skovbakken, så der er nok noget om snakken, at det ligger i generne. Uanset hvad, så går Julie lige nu på ISI i Ikast, og skal efter denne sæson være en del af klubbens U19-hold, men også en del af ligaholdet, da hendes kvaliteter som bagspiller er uomtvistelige.

- Julie har taget os lidt med storm til træning, der er ingen tvivl om hun er et stort talent, og hun har på trods af sin unge alder vist, at hun har fortjent en plads i 1 holdstruppen til den kommende sæson. Julie kommer også til at være en del af vores U19 hold, hvor hendes personlige udvikling er i højsædet, så hvor hun kommer til at være mest må tiden vise. Det vigtigste er vi passer godt på Julie og får bygget den rigtige fysik på hende, fortæller Daniel Grønhøj, direktør for Herning-Ikast Håndbold.

Julie flytter ind på Sportstar College fra sommer, så hun kommer til at være i vores rammer og kan fokusere 100% på håndbolden, når hun ikke skal passe sin skole.

- Jeg har haft et meget spændende håndboldår i Ikast og på ISI, hvor jeg har oplevet et miljø, hvor ungdomsliv og håndbold liv hænger godt sammen. Der er i HIH en ramme, hvor jeg har kunnet udvikle mig håndboldmæssigt, men også personligt har jeg rykket mig rigtig meget. Pigerne, trænerne og klubben har taget utrolig godt imod mig og jeg har fra starten følt mig meget velkommen. Jeg har valgt at fortsætte i HIH, fordi jeg kan mærke, at det er det helt rigtige for mig, fortæller Julie Mathiesen Scaglione.