Sine
  • Generation handball

Kabalen tæt på færdiglagt i FIF

fredag. 19. december - 2014 af Claus Sonne  | Foto: FIF


FIF fortæller følgende om næste sæsons trænersituation:

FIF’s ungdomsafdeling har gang i en rigtig fornuftig sæson. Over hele linjen bliver der arbejdet godt og seriøst med de unge håndboldspillere.

Det har kastet en håndfuld stærke resultater af sig. Eksempelvis er FIF repræsenteret med fem hold i HRØ’s pokalfinaler søndag d. 21/12 i Taastrup, mens yderligere end håndfuld hold var ganske tæt på og måtte se sig slået i semifinalerne. En masse hold er klar til at spille med i de bedste rækker efter jul, og klarer de to U16 1.hold sig i januars kval-spil kan klubben gøre rent liga-bord i de ældste rækker (U14 - U18).

Samtidig med det hårde arbejde er der også masser af plads til at dyrke det gode foreningsliv. I tirsdags (d. 16/12) var over 200 spillere og ledere samlet i Frederiksberg-hallen til den årlige juleturnering. Trænerne passede fløjten og tidtagerbordet, U18-spillerne gav den som trænere og de yngre spillere var på banen med handsker og nissehue. Det blev en festlig juleafslutning med godt humør hos FIF’ere i alle aldre.

Nu er det imidlertid tid til at kigge fremad mod næste sæson. Igennem et stykke tid er der blevet arbejdet med trænerpåsætningen i sæsonen 2015/16, og nu er vi kommet så langt, så påsætningen kan meldes ud.

På U10 Drenge fortsættes samarbejdet med Jette Jørgensen og Signe Dalby, som i år tager sig godt af de små drenge.

Også på U12 Drenge har vi en genganger som ansvarlig, idet Maybrit Nielsen tager en tørn mere med de dygtige drenge.

Hos U14 Drenge forfremmes Kenni Bach Müller til ansvarlig træner. Kenni gør i år et godt stykke arbejde med U14-drengenes 2. hold, hvor de fleste af drengene til næste år stadig er U14-spillere. Med sig har han et nyt ansigt i klubben, Alex Storm, som assistent- og målmandstræner. Tobias Haake træner i år hos U12-drengene og han rykker med op.

U16 Drenge tager Andreas Henriksen sig af. Andreas har igår gjort comeback som FIF-træner på U14 Drenge, og han følger altså med stammen på dette hold et alderstrin op. Teamet omkring Andreas er tæt på at falde på plads.

På U18 Drenge er vi tæt på at have et trænerteam på plads. Den ene halvdel er allerede sikret, idet Johan Strange fortsætter i afdelingen, mens der er seriøse forhandlinger igang om endnu en seriøs kapacitet til teamet. Dette håber vi at kunne melde ud inden for meget nær fremtid.

Også hos U10 Piger er vi et mulehår fra at kunne melde noget endeligt ud. Forældrehjælpen er på plads, ligesom Andreas Zederkof har sagt ja til at tage endnu en tørn som hjælper, mens der lige mangler en endelig bekræftelse fra den kommende ansvarlige.

U12 Piger skal i den kommende sæson ledes af Thomas Ladegaard, der også er med i afdelingen i år. Med sig har han bl.a. Lene Karsbæk, der i år træner U10 Piger.

Ligeledes på U14 Piger er vi meget tæt på at kunne melde det endelige team ud, hvilket vi regner med at kunne gøre inden for ganske nær fremtid, da forhandlingerne er tæt på at være afsluttede. 2. holdstræneren Jasmine er dog allerede på plads.

U16 Piger er så godt som på plads, da de skal ledes af Martin Grønmann Larsen, der i år er ansvarlig på U14 Piger og assistent på U16. Med sig har han Lars Vig Lund, Jannis Ohrt og Jesper Jørgensen.

Det nyeste ansigt vi kan præsentere er hos U18 Piger, hvor Johnny Albertsen får ansvaret. Han er i år kommet ind omkring vores Dame Senior-afdeling, hvor han står med ansvaret for kval-damerne. Johnny har ønsket at komme tilbage til ungdomsarbejdet, hvilket vi har imødekommet.

Som det kan ses er der stadig enkelte løse ender, der lige skal bindes en sløjfe på. Bortset fra to afdelinger, som også er meget tæt på at kunne præsentere en ansvarlig træner, er det 2. holdstrænere og yderligere hjælpere, der er tale om. Vi forventer at have kabalen komplet i januar måned. Men vi er på nuværende tidspunkt pavestolte af at kunne præsentere de kommende trænerteams.


Til toppen ↑