Ken Berkowitz er ny cheftræner i Københavns Håndboldklub

Målet er at løfte Københavns Håndboldklub til et endnu højere niveau

Københavns Håndboldklub fortæller følgende:

Københavns Håndboldklub er stolte over at kunne præsentere Ken Berkowitz som ny cheftræner for vores U17/U19 Drenge.

Jesper Levy, formand i Københavns Håndboldklub siger:

- Vi har valgt at ansætte en så stærk kapacitet til vores U17/U19 drenge, fordi det er en årgang der er præget af efterskole, gymnasium, fester og det sociale liv, og det kan være svært for de unge mennesker at få tiden til at slå til.
Med Ken Berkowitz kan vi tilbyde U17 og U19 drenge i København et tilbud om seriøs håndbold samtidig med at der er plads et liv uden for banen.

Som Ken Berkowitz siger:

- Vi træner ikke 4-5 gange om ugen, men satser på 2-3 ugentlige hal pas, hvor alle giver den gas, men med tid og plads til skole, venner, fester og kærester.

Han tror på, at incitamentet for at holde de unge drenge i håndbolden, er at anerkende plads til et fedt ungdomsliv - og selv om man ikke spiller tophåndbold lige nu, kan du stadig udvikle dig – og så kan talentet udfolde sig på et andet tidspunkt.

For Ken Berkowitz er U17/19 drenge i KH et projekt over flere sæsoner:

- Jeg sagt ja til at være med til at løfte Københavns Håndboldklub til et endnu højere niveau. Jeg er vild med visionen, om KH skal være Danmarks bredeste håndboldklub – fra elite over til seriøs bredde og hygge. Jeg glæder mig sindssygt til at være med til at udvikle de unge drenge og sammen have de fedeste oplevelser.

Ken Berkowitz er 46 år, spillet håndbold siden han var 5.

Hans egen familie er en rigtig håndboldfamilie:

- Hvis en af os ikke er til træning, så ses der håndbold i fjernsynet eller i en hal. Jeg har selv spillet tophåndbold i Sverige og Danmark og var med i projektet AG København. Jeg har engageret mig i HRØ som ansvarlig for udvikling af målmændene, så vi i Danmark kan blive ved med at være de bedste på det felt. En rolle jeg også har i KH.

- Jeg er en vinder og vil vinde for hver en pris, men jeg er samtidig meget social, så derfor er det vigtigt for mig at få alle med. Jeg har fokus på, alle har hver deres spidskompetencer og det bliver trænerteamets opgave at håndtere, hvornår vi skal bruge de forskellige kompetencer.

- Jeg har ikke en ”ønske” måde vi skal spille håndbold på, jeg vil hellere se på hver enkelt og derudfra finde ud af hvordan vi kan få tingene til at gå op, så vi sammen bliver det bedste hold.

Ken Berkowitz afholder åbne træninger i KH hen over foråret, hvor alle er velkomne. Se mere her: https://www.xn--kbenhavns-hndboldklub-22b04b.dk/klub/kobenhavns-handboldklub/hold/u17-19drenge/kalender

Generation 24